Danas sam prvo otišao do Adama da provere na balanserki - felne su ok, ona što je oštećena je i malo kriva, ali vrlo malo i to sa unutrašnje strane.
Onda sam otišao do Radovana u Banovce, ozračio me za sve pare

Ćale je inače specifičan lik, ne prati te baš pažljivo nego forsira neku svoju priču. Rekao mi je da bi gitovao ova oštećenja, ja ga pitam koliko je to trajno rešenje jer sam dobio info da je varenje bolja solucija. Ne bih da mi sve to što je krpljeno otpadne nakon manjeg udarca ili nagnečenja... E onda me je ubio pola sata sa pričom "ti bi da ti napravim neuništive točkove, zašto ti hoćeš da udaraš svoje felne, itd..." I nema trika da mu objasniš da to ni ne tražim, nego hoću da znam koliko bi se taj gitovani deo u eksploataciji ponašao drugačije od "negitovanog" ostatka felne. Do tada je bilo da se većina ogrebotina može samo zafarbati, da ne mora sve da se radi - a onda je promenio ploču, mora sve da se radi i to u kompletu(šmirgla, peskarenje, priprema...) i za to traži 120 eura plus za ispravljanje te malo krive felne. Bilo bi gotovo u četvrtak.
Na nekoliko auto-foruma hvale Gorana sa Karaburme da felne radi vrlo dobro i pedantno, odem na net i nađem broj, okrenem čoveka i dogovorim. Za 90-100 eura će ih srediti maksimalno(varenje oštećenog dela, ispravljanje, farbanje...), biće spremne za montažu u ponedeljak.
Pokupim felne i vratim ih u gepek, pravac Karaburma. Vidim da ćaletu nije pravo, al jbg: sam mi je rekao da je situacija "ili-ili" pa da odlučim. Ili koje sam izabrao mu se očigledno nije svidelo
Pošto sam kod njega pre neki mesec ispravljao felnu i odradio je em brzo em jeftino, a za ovo se nismo baš našli - moja preporuka je pola-pola. Iliti: kako ti se zalomi
Iskustva sa Goranom i slike felni posle sređivanja stavljam u ponedeljak, čim ih montiram