Felne
- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
Re: Felne
Jel to znaci da Toora nije bofla marka neka? Bitno ni je samo da su cvrste, da se ne krive
A noracu i opreznije da vozim kad idem juznije. Ovde u Su su jos i dobri putevi (bez velikih iznenadjenja sto je po meni najvaznije) i uglavnom gde god da krenem put je ok, sem jedan deo ka Somboru. Prosto se nadjem u neugodnoj situaciji kao onomad na autoputu kod NS kad su ostavili poprecni kanal dubok 5-10cm celom sirinom a ja dolazim sa 140...
Tacno se iz kosmosa videlo da ce boleti (>﹏<)

Tacno se iz kosmosa videlo da ce boleti (>﹏<)
- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
https://www.kupujemprodajem.com/felne-z ... filter_id=
Koje su ovo felne?
Jel se meni cini da je malo lak poceo da se guli?
https://www.kupujemprodajem.com/Volvo-f ... -oglas.htm
Ove su mi top jer su 7J a 16ke. mozda se djiram sa matorim uzmem 225/50R16.
Koje su ovo felne?
Jel se meni cini da je malo lak poceo da se guli?
https://www.kupujemprodajem.com/Volvo-f ... -oglas.htm
Ove su mi top jer su 7J a 16ke. mozda se djiram sa matorim uzmem 225/50R16.
- Dalmatinac
- Kontakt:
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
15 ne moze na 1.8tdci, samo na 1.6tdci i manje benzince (nisam siguran za 1.8 i 2.0 duratec, mozda moze i na njih 15). Tako da ti je minimum 16, sem ako neko nije prepravljao nesto pa stavljao manje diskove napred.
Fiesta!!
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Dalmatinac piše:Nasao sam felne u Subotici. Sta mislite da li je ova cena realna. Felne su bukvalno nove, a gume cu videti sutra da li su takve kao sto kaze.
http://www.mojauto.rs/polovni-delovi/18 ... t_2009_god
Sve vreme gledao da je sto veci ET a meni treba da je sto manji, da ih sto vise izbaci ka rubu, ka spoljasnjoj strani vozila.

- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Da, vidis na to sam zaboravio. 16ke onda moraju ici.dule0911 piše:15 ne moze na 1.8tdci, samo na 1.6tdci i manje benzince (nisam siguran za 1.8 i 2.0 duratec, mozda moze i na njih 15). Tako da ti je minimum 16, sem ako neko nije prepravljao nesto pa stavljao manje diskove napred.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Kakva koincidencija...

Lik ipak odlucio da razmisli hoce li prodati posto je stavio napred nove gume...
Sta vam se cini, meni izgleda da bi posle ove kupovine mogao direktno otici po druge opruge...
Felne su dobre ali farbane

Lik ipak odlucio da razmisli hoce li prodati posto je stavio napred nove gume...
Sta vam se cini, meni izgleda da bi posle ove kupovine mogao direktno otici po druge opruge...
Felne su dobre ali farbane
Poslednja izmena: Dalmatinac, na dan sreda, 8. apr. 2015. u 15:30h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Napred je jos i ok, ali nazad vidi ti to...a covek i kuku ima...
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Bez opruga nista, a felne mu dobro stoje vala! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ko koristi karavanče kako bog zapoveda, ne trebaju mu opruge. 
A felnice su bruka.

A felnice su bruka.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- forte
- Poruka: 353
- Član foruma od: utorak, 10. apr. 2012. u 15:59h
- Kontakt:
Imam ja ovakve felne za prodaju....
I ove imam na prodaju..pa ti biraj dalmatinac fordove felne e ne alfineSimkeFordMK3 piše:Ja još nisam našao crne felne da sam se oduševio...pogotovo ako su mat crne... Ako na njima nema neki falc, hrom, ili neka druga aplikacija to nije to... nema veze koje je auto boje, iako je lepa felna, crna boja je zatvori i sakrije sve ono što treba da se vidi...Markedjani piše:Generalno crni točak dobro stoji svakom svetlo sivom autu ali to nikad ne bih radio na točku koji ima fabrički polirung.
Dao sam savet Dalmatincu iz najbolje namere, bolje sada da se zapita nego posle da se kaje... Ako baš hoće da uzme neke felne koje "pucaju" mnogo je pametnije da razmotri ove felne koje su pre svega fabričke i jedne od najlepših na sivom Mondeu karavanu...
pics. By Forte ;-)
+ će ga jeftinije izaći nego one sa oglasa + farbanje...
Kao što rekoh 100 ljudi 100 ukusa...ja samo dajem predlog, a on nek' razmisli...

Poslednja izmena: BojanM, na dan petak, 10. apr. 2015. u 06:16h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
Razlog: Ne piši poruku za porukom u kratkom periodu. Spojeno - ispravljeno.
Razlog: Ne piši poruku za porukom u kratkom periodu. Spojeno - ispravljeno.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
A da nema neko povoljno ST felne za mondea mk3?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Dalmatinac
- Kontakt:
Kasno Forte na Kosovo stizeforte piše:SimkeFordMK3 piše:Markedjani piše: pics. By Forte ;-)
![]()

Da li ti je to spusten mondeo i ako jeste, koliko?
Sa ovim mojim felnama ce izgledati kao neki hibrid dzipa i dragstera

Ostalo mi je da vidim da ga smuljam da mi da srafove za felne. Njegovi su drugaciji, sa sjajnom glavom, a ne sa navlokom kao moji (navlakom koja stalno otpada i sa par je otpala)
Poslednja izmena: Dalmatinac, na dan četvrtak, 9. apr. 2015. u 22:24h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Dalmatinac
- Kontakt:
One sa crvenog mondea. Super mi je ispalo, njemu trebale felne, pa sam utopio one svoje za 120 jevreja i ostalo doplatio. 
Edit
Jedino sto je lose sto su zadnje gume dosta lose... Imaju one jos sigurno 5 mm ali do kontrolne tacke imaju mozda 1 mm Michelin pilot, prosto je neverovatno koliko je visoko kontrolni zarez, ima da ga potrosim totalno bole me...

Edit
Jedino sto je lose sto su zadnje gume dosta lose... Imaju one jos sigurno 5 mm ali do kontrolne tacke imaju mozda 1 mm Michelin pilot, prosto je neverovatno koliko je visoko kontrolni zarez, ima da ga potrosim totalno bole me...
- Dalmatinac
- Kontakt: