Na jednom sajtu za prodaju delova naletim na ove farove. Imaju cak i zatamnjene. Interesuje me da li ih vredi uzimati ili ipak traziti original polovne? Hvala.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Razumem sve, samo sto sam ja bolestan pa me i te kako zanima i estetika. Bojim se da ne nalezu lepo, tj.sto ti kazes da ne pasuju.Markedjani piše: ↑subota, 3. jun 2023. u 17:55hŠto se tiče osvetljenja, bolje nov pa makar i zamenski.
Što se tiče kvaliteta kućišta, zazora, pasovanja, polovni original su bolji ali što se tiče osvetljenja ne očekuj neki boljitak sa 20 godina starim sočivom.
Moji farovi su polirani pretprosle godine, medjutim oni imaju neke riseve koji kao da su sa unutrasnje strane. Ne znam kako da objasnim. Poceli su da crne i bas lose izgledaju kad se zagleda. Ako se odlucim za ovu ili onu varijantu, folija ide sigurno.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
To za dugo svetlo je Proko autoelektrika, imam ga u browseru sacuvanog.Markedjani piše: ↑subota, 3. jun 2023. u 18:17hNamunji se relej za dugo svetlo da sija na 40% (da se koristi kao DRL) i potrajaće ti farovi.
Sve mi je jasno, ali resenje moram naci, posto je stanje lose. Hvala svima na odgovorima.911s [SK] piše: ↑subota, 3. jun 2023. u 19:27h"Staklo" ispoliraš ili prelakiraš ili presvučeš folijom ili kombinacije nečega od toga i on izgleda lepo i ima jasan snop ali 50 metara u daljinu ti i dalje ne vidiš ništa. Razlog? Posle 20 godina i ko zna koliko stotina hiljada km sa upaljenim farovima reflekor iznad sijalice je nagoreo i više nema refleksiju kao nekad.