Konektor za Evertone pojacalo
- ivan_lkc
- Poruka: 204
- Član foruma od: nedelja, 19. jul 2009. u 15:29h
Konektor za Evertone pojacalo
Na pojacalu je poceo da se gubi kontakt, pa sam morao da ga otvaram da bih izvadio originalni konektor i zalemio sam kabl sa zenskim cincevima direktno na plocu... Hteo bih da nabavim novi konektor, i da ga stavim jer me nerviraju kablovi, i oni su poceli da prekidaju, a i lako mogu da se pokidaju...
Kacim i slike konektora, pa ako bi neko znao da mi kaze gde to ima?? Hvala..
Kacim i slike konektora, pa ako bi neko znao da mi kaze gde to ima?? Hvala..
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Konektor za Evertone pojacalo
Radio klub, Mikro princ, Silken Electronics... Mozda jos neke radnje za koje ja ne znam a bave se prodajom elektronskih komponenata. Posto je u pitanju evertone, ne treba ti neki ultra-kvalitetan kontektor tako da u ovim radnjama rekao bih da imas dobar izbor 
Ponesi to sto si skinuo i trazi isto po uzorku

Ponesi to sto si skinuo i trazi isto po uzorku

Fiesta!!
- ivan_lkc
Pretpostavio sam da tamo najverovatnije ima, ali nisam bio siguran dal je to neki univerzalan konektor ili sto bi se reklo specijalan...
\
Hvala, pogledacu u nekim od tih radnji...

Hvala, pogledacu u nekim od tih radnji...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ili to, ili bilo koji najbliži majstor koji sređuje muzičke stubove, televizore, video-rikordere i slično... obično imaju krša i loma za delove koliko hoćeš, a ako je čovek iole normalan prodaće ti to za dva piva 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- dule0911
-
Sta dva piva bre, taj je neki derikoza
Jedno pivo ili sok i sut u dupe 

Fiesta!!
- ivan_lkc
Ako je ovog kvaliteta svaki konektor, ne dam ni pivo, ni sok... Samo sut u dupe... 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pazi, ima par likova koje znam ovde kod kojih može i bez piva, ali sam da tražiš i skidaš konektor
a za dva piva lepo odnesem čoveku "pokvarenu" stvar, on nađe deo, demontira i smontira mi gde treba... nije da nisam mogao to i sam, ali nije baš toliki škripac sa lovom, a kad je majstor već u kancelariji... 
E sad, istini za volju, ja odavno nisam išao tako nekim poslom, a i pivo je možebit poskupelo... ali u svakom slučaju to sa jednim pivom mi se nikako ne sviđa, u odnosu na moju varijantu to je svega 50% piva, a ja nikada nisam bio za polovična rešenja (i majstor ima dušu, a i ja, neću valjda da ga pustim da pije sam?!)

E sad, istini za volju, ja odavno nisam išao tako nekim poslom, a i pivo je možebit poskupelo... ali u svakom slučaju to sa jednim pivom mi se nikako ne sviđa, u odnosu na moju varijantu to je svega 50% piva, a ja nikada nisam bio za polovična rešenja (i majstor ima dušu, a i ja, neću valjda da ga pustim da pije sam?!)
pozdrav, Bojan

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Khm,khm.. Kelco.dule0911 piše:Radio klub

Tesko da ovakav ima da se kupi nov,cak sta vise verujem da nema. Pitaj debelog,on je prevrnuo elementu za te konektore..
- dule0911
-
Eh, ja zadnji put kad sam otisao pre 5-6 godina bio je i dalje radio klub hehe 

Fiesta!!
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Kelco, Kanibal, Elementa, Mikro princ, Silken Electronics, ma ima ih pun k...c...
Ja bi ti preporučio Kanibal jer imaju Dietz komponente koje su extra...
P.s. Kanibal je sad samo u Piramidi, više ih nema na buvljaku...
Ja bi ti preporučio Kanibal jer imaju Dietz komponente koje su extra...
P.s. Kanibal je sad samo u Piramidi, više ih nema na buvljaku...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- dule0911
-
- ivan_lkc
Hvala na predlozima, pogledacu svuda, a nadam se da ce cena biti pristojna ako nadjem... Nikada nisam voleo da budzim, voleo sam sve da bude kako je fabrika napravila, ali sta da se radi kad su kontakti poceli da zezaju kada sam dva puta izvukao cinceve iz pojacala... Napokon sam se naterao da sredim policu koju sam pravio, pa zato hocu to da sredim pre svega zbog funkcionalnosti, pa i zbog estetike...