Pioneer TS-WX 206A subwoofer
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
Pioneer TS-WX 206A subwoofer
zanima me prvo koja je razlika izmedju subwoofera i woofera a i kakav je ovaj gore navedeni subwoofer,planiram da ga uzmem pa me zanima koliko otprilike kosta koliko je jak i da li ima vec u sebi pojacalo ...
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21493
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Pioneer TS-WX 206A subwoofer
Nema razlike između subwoofer i woofer... jedno te isto samo drugi naziv...
Ovaj navedeni pioneer je aktivni woofer (ima u sebi pojačalo)... nije nešto sad jak da odvaljuje plastike ali sasvim pristojno drmusa i pravi fin bass... ništa preterano.
Sasvim fina varijanta za onog ko želi da popuni bass a ne da pali alarme i pravi buku.
Ima možda oko 80w rms... slušao sam ga kod ortaka u grande puntu i sasvim mi se svideo... full kulturica.
Ovaj navedeni pioneer je aktivni woofer (ima u sebi pojačalo)... nije nešto sad jak da odvaljuje plastike ali sasvim pristojno drmusa i pravi fin bass... ništa preterano.
Sasvim fina varijanta za onog ko želi da popuni bass a ne da pali alarme i pravi buku.
Ima možda oko 80w rms... slušao sam ga kod ortaka u grande puntu i sasvim mi se svideo... full kulturica.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
Re: Pioneer TS-WX 206A subwoofer
pa onda mi ne treba pojacalo za njega , samo da ga kupim i stavim u kola .... sta mislis da li da ga uzmem ? i kakvo bi povezivanje bilo kad bi ga uzeo koji mi kablovi trebaju i td....pre bi uzeo ovaj kenwood http://img199.imageshack.us/i/kenwoodbas5.jpg/ ali mali mi gepek pa bi uzeo nesto na princip kao ovaj pioneer vufer i pojacalo u kutiju ....