Radio za focusa
- daki_st
- Poruka: 472
- Član foruma od: nedelja, 2. mar. 2014. u 16:38h
Radio za focusa
Imam jedno pitanje da li mogu ove "linije" na ekranu da se srede i ako ne mogu da li mogu da prave neki problem?
http://postimg.cc/image/m7dbnsgn3/
http://postimg.cc/image/m7dbnsgn3/
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Radio za focusa
Može da se proba sredjivanje, ali uspeh nije zagarantovan, to je klasičan problem sa LCD. Ako se ne srede, neće napraviti nikakav problem.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Aleksandar86
- Poruka: 465
- Član foruma od: utorak, 3. jun 2014. u 23:49h
Daki kakva su ti iskustva sa ovim plejerom, pošto planiram da ovim zamjenim obični 6000? Da li on radi bez CD changera, jer lik od koga hocu da kupim kaze da ne moze bez njega da radi.
- mbole
- Poruka: 14903
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Lik samo hoce da ti uvali i sarzer.
Naravno da radi i bez njega (pod uslovom da je Cd u radiu ispravan).
Imam takav, i dosta je pristojno radio. Ali posle 10 godina, CD je jednostavno odradio svoje, a i ja ga bas nisam mazio (bilo je i prosute kafe, svacega...)
Linije na ekranu ne prave funkcionalne probleme. Samo ruzno izgleda. Vremenom je popustio kontakt izmedju LCD-a i ploce.
PS
Moj je uvezen iz USA, pa nije hteo da hvata FM stanice na parnim frekvencijama. Tipa sa 95.5 skace pravo na 95.7 to jest nema 95.6. Al to se da podesiti, samo treba uci u servisni meni: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p3#p133130
Naravno da radi i bez njega (pod uslovom da je Cd u radiu ispravan).
Imam takav, i dosta je pristojno radio. Ali posle 10 godina, CD je jednostavno odradio svoje, a i ja ga bas nisam mazio (bilo je i prosute kafe, svacega...)
Linije na ekranu ne prave funkcionalne probleme. Samo ruzno izgleda. Vremenom je popustio kontakt izmedju LCD-a i ploce.
PS
Moj je uvezen iz USA, pa nije hteo da hvata FM stanice na parnim frekvencijama. Tipa sa 95.5 skace pravo na 95.7 to jest nema 95.6. Al to se da podesiti, samo treba uci u servisni meni: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p3#p133130
Djak pesak 

- Aleksandar86
- Poruka: 465
- Član foruma od: utorak, 3. jun 2014. u 23:49h
- daki_st
Jel moze ovaj radio u focusa mk1 bez da se ista prepravlja?
- polaris
- Poruka: 1100
- Član foruma od: ponedeljak, 9. feb. 2015. u 20:06h
Ne moze.Kod mene je bio do pre neki dan,prodat je i moralo je da se prepravljaju komande za volan i napajanje,a kod kupca je bio 6000 sa 6 diskova na sebi.Ja sam sad kupio 6000 na sanzer i isto sam morao da prepravljam komande i mora da se prepravlja dzek za sanzer,to nisam uradio.Gde je isao ovakav fabricki Blaupunkt navi kako kod mene on je na euro dzek,pa ko hoce da stavlja 6000 kao ja mora da kupi euro konektor na ford konektor.
Focus Mk3 karavan 2.0 TDCI
- daki_st
Ja trenutno imam u kolima 6006e sa 6Cd unutra. Ne znam jel to nesto znaci. Slikacu veceras ili sutra moje izlaze za radio
- daki_st
Jel ima neke razlike u zvuku izmedju 6006e i 6000 eon?
- polaris
- Poruka: 1100
- Član foruma od: ponedeljak, 9. feb. 2015. u 20:06h
Ne verujem da ima neke razlike.Ako imas 6006e,a hoces da ubacis onaj Blaupunkt koliko se secam moraces da prepravljas napajanje i dzek za komande na volanu.Sve u svemu nije toliko komplikovano.
Focus Mk3 karavan 2.0 TDCI