ford focus 2004B radio prekida
- FF2004B
- Poruka: 52
- Član foruma od: četvrtak, 12. nov. 2015. u 13:57h
ford focus 2004B radio prekida
Imam problem sa radiom u kolima, desava se da krene da prekida, tj da se gasi i pali sam od sebe nebitno dali sam pustio radio ili cd. Nekad radi malo duze da ne prekida, nekad ne moze da se slusa, posto prekida svake 1 do 2 sekunde. Cini mi se da manje prekida dok auto ne radi, a cim dam kontakt ponekad krene da prekida. Bio sam u servisu gde ugradjuju te stvari covek mi rece da kupim drugi radio i da oni to ne rade, mislim popravke ili da vide makar sto prekida.
Pozdrav
Pozdrav
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: ford focus 2004B radio prekida
Da pretpostavim da je u pitanju fabrički CD 6000, pošto nisi napisao...
Proveri da nije labav onaj sigurnosni panel na kojem su tasteri od 2 do 5, hoće tako da zeza kad on krene da gubi kontakt. Ako si eliminisao to kao banalni problem, onda treba potražiti pomoć nekog elektroničara.
Proveri da nije labav onaj sigurnosni panel na kojem su tasteri od 2 do 5, hoće tako da zeza kad on krene da gubi kontakt. Ako si eliminisao to kao banalni problem, onda treba potražiti pomoć nekog elektroničara.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- FF2004B
Jeste fabrički taj 6000 zaboravio sam da napišem, provericu za tu plocicu, mada mi je prethodni vlasnik rekao da je i njemu prekidao, ali ne toliko često u početku pa je posle to počelo češće da se desava.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
- Rih
- Poruka: 271
- Član foruma od: nedelja, 6. nov. 2011. u 10:35h
Meni se ponekad (retko) desi da izgubi kontakt na to panelu, pritisnem između 3 i 4, i dobije kontakt.
- FF2004B
Sad kad je doslo malo hladnije vreme redje se gasi skoro nikad.
Nisam primetio da gubi kontakt na panelu.
Izgleda da cu morati da stavim drugi radio majstor rece da odgovara iz mk1 focusa i mondea mk3.
Nisam primetio da gubi kontakt na panelu.
Izgleda da cu morati da stavim drugi radio majstor rece da odgovara iz mk1 focusa i mondea mk3.