Los zvuk na 6000 rds eon
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 9. avg. 2014. u 16:05h
Los zvuk na 6000 rds eon
drugari,
imam fokusa 2009 i u njemu 6000 rds eon.
Kada slusam radio zvuk je nekako metalan, zvoni, nema cistocu zvuka, nije moguce pojacati malo vise jer prosto nije za slusanje, smeta.
Sa druge strane, kada pustim CD situacija je potpuno drugacija. Zvuk je jasan i moze da se slusa glasno mada i dalje nisam zadovoljan
Da li je problem malo u zvucnicima ili u samom uredjaju?
Da li se isplati stavljati bolje zvucnike? Naravno koje?
imam fokusa 2009 i u njemu 6000 rds eon.
Kada slusam radio zvuk je nekako metalan, zvoni, nema cistocu zvuka, nije moguce pojacati malo vise jer prosto nije za slusanje, smeta.
Sa druge strane, kada pustim CD situacija je potpuno drugacija. Zvuk je jasan i moze da se slusa glasno mada i dalje nisam zadovoljan
Da li je problem malo u zvucnicima ili u samom uredjaju?
Da li se isplati stavljati bolje zvucnike? Naravno koje?
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Re: Los zvuk na 6000 rds eon
Ako je situacija drugacija kada pustis cd onda nije do zvucnika nego do radio uredjaja. S druge strane ako ti ne odgovara zvuk ni sa cd-a onda mozda treba da razmislis i o zameni radija i zvucnika. Ja nisam nikakav sluhista pa te stvari i ne primecujem, taj uredjaj je tu da drnda nesto dok vozim. Ja sam s istim radiom imao problem da je gubio kontakt pa je samostalno prebacivao na "phone" rezim, ali nisam problema kao tvojih imao.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Predpostavljam da si dobro podesio, bass, treble...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 9. avg. 2014. u 16:05h
podesio sam sve kao i na svim prethodnim uredjajima koje sam imao. probao sam i da menjam nesto ali ne vredi.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
posle svih marki, slusanja svega i svacega, mislim da je JBL jako dobra solucija. Naravno, kvalitetne serije JBL-a.