Ugradnja Sony aparata
- popovicvl
- Poruka: 5650
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ugradnja Sony aparata
Hteo bih da uzmem Sony aparat za Mondea. Kod mene je ugradjen 6000CD. Moje pitanje za strucnjake.
Da li se instalacija i daljinski poklapaju izmedju ova dva aparata?
Da li se instalacija i daljinski poklapaju izmedju ova dva aparata?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ugradnja Sony aparata
trebalo bi da se poklapaju,ali obrati dobro paznju sony is focusa nije isti kao sony in mondea sto se dimenzija tice ili oblika ne secam se dobro
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- popovicvl
- Poruka: 5650
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Da, to znam, drugaciji je okvir. Pokazivao si mi onomad. Nasao sam bas za Mondea, samo cu to raditi iskljucivo ako se poklapa instalacija i daljinski dabome. Daljinski me najvise brine, jer na izgled nisu isti.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
odes pa probas na licu mesta ukopcas dzekove i probas
ima se,moze se - nema se,mora se....
-
- Poruka: 128
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 13:16h
ja kupio Sony mp3 6cd, to je neka druga generacija, jedva nađoh šifru, uključih sve džekove, pokušah da upalim, kad ono iskočilo upozorenje "wait 30:00" i kreće da otkucava u nazad, znači sledi čekanje 30 minuta, pre ukucavanja šifre. Pretpostavljam da je prethodni vlasnik zaboravio šifru i ispucao 5 pokušaja unošenja koda.
U međuvremenu osetim da nešto smrdi, kao neka plastika, malo izvučem radio, kad ono na rebrastom hladnjaku radia, (pretpostavljam pojačala) sa desne strane vrelo, skoro da se usijalo.
Sačekam ja tih 30 minuta i pokušam da ukucam šifru i slučajno omašim, kad ono opet piše "wait 30:00". Sačekam opet 30 minuta, ali sada u strahu da se ne isprazni akumulator.
Dođe trenutak da ukucavam šifru i ona se ukucava NE kao kod prethodnog modela 6000CD gde se za prvu cifru se klikne onoliko puta u zavisnosti koji je broj , nego se direktno pritisne samo jednom taster na kome je odgovarajući broj i tako za sve 4 cifre koda. Broj se potvrdi pritiskom na veliki okrugli taster, koji je u sredini dugmeta za Volume i menjanje stanica.
Na displeju se pokaže rečenica dobrodošlice u sony audio system i krene da radi normalno, prebacuje stanice, memorija radi, radi sat, datum, prebacuje sa radia na CD ali nema zvuka.
Znači deluje kao da sve radi samo što se ne čuje signal u zvučnicima i greje sa strane.
Ako je neko imao slična iskustva molim da mi prenese, naravno ako hoće
U međuvremenu osetim da nešto smrdi, kao neka plastika, malo izvučem radio, kad ono na rebrastom hladnjaku radia, (pretpostavljam pojačala) sa desne strane vrelo, skoro da se usijalo.
Sačekam ja tih 30 minuta i pokušam da ukucam šifru i slučajno omašim, kad ono opet piše "wait 30:00". Sačekam opet 30 minuta, ali sada u strahu da se ne isprazni akumulator.
Dođe trenutak da ukucavam šifru i ona se ukucava NE kao kod prethodnog modela 6000CD gde se za prvu cifru se klikne onoliko puta u zavisnosti koji je broj , nego se direktno pritisne samo jednom taster na kome je odgovarajući broj i tako za sve 4 cifre koda. Broj se potvrdi pritiskom na veliki okrugli taster, koji je u sredini dugmeta za Volume i menjanje stanica.
Na displeju se pokaže rečenica dobrodošlice u sony audio system i krene da radi normalno, prebacuje stanice, memorija radi, radi sat, datum, prebacuje sa radia na CD ali nema zvuka.
Znači deluje kao da sve radi samo što se ne čuje signal u zvučnicima i greje sa strane.
Ako je neko imao slična iskustva molim da mi prenese, naravno ako hoće

- duratecHE
- Poruka: 4278
- Član foruma od: petak, 5. sep. 2014. u 12:31h
- Kontakt:
Grejanje izlaznog kola bez snage ( smanjeno skroz ili nena zvuka) govori da je došlo do proboja nekog elementa/ kratkog spoja, uz to i smrdi....
Vrati to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrati to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=MvZn6SWP2H8
drift znaci Ken Block....
drift znaci Ken Block....
-
- Poruka: 128
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 13:16h
- duratecHE
- Poruka: 4278