Vidim moze da se nabavi za nekih 200 evra

Mene samo interesuje da lie zvuk na njemu dobar kad na originalnom fordovom plejeru, kod mene je trenutno sony.
evo fabrickog sajta : http://www.witson.com/en/products.html? ... D%20Series
Izgleda niko od nasih nije probao. Ja sam gledao na youtube-u imas jako puno snimaka o tim uredjajima i extra rade.mhetlerovic piše:Jel imao uopste neko nekih iskustava s tim kineskim radio uredjajima? Vidim da na alibaba, DX.com i sl ima dosta toga da se kupi, konkretno za Focus, sa sve Androidom, GPS-om, Bluetooth-om i svim ostalim, sto meni koji volim kompove deluje bas primamljivo. Samo ne znam kako to izgleda u praksi i da li je neko kinesko govno ili to stvarno i radi kako su naveli. Jel zna neko jel nabavlja to neko ovde kod nas?
Znam, tamo sam i video, narucivao sam gomilu stvari odande, ali sam uglavnom narucivao jeftinije stvari, do 50ak evra. Plasim se da narucim nesto od 300 evra, pa mi ovde jos nasi zalepe carinu i PDV, sto me zajedno izadje jos 100 evra i onda na kraju skontam da uredjaj ne radi kako treba ili se pokvari posle pola meseca? To je ono sto mene brine, najvise bih voleo ako neko zna da li ima neko domaci da to valja, ne mora ni garancija da ide, ali makar da mogu da vidim taj model u praksi (moze i na drugom tipu automobila) pre nego sto pljusnem 400+ evra za njega.apex_division piše: Mozes i sam da kupis preko aliexpresa ili dhgate .
pocasti nesto,izaberi neki eonon i dobijes ga na kucnu adresu posle 1 decembramhetlerovic piše:Plasim se da narucim nesto od 300 evra, pa mi ovde jos nasi zalepe carinu i PDV, sto me zajedno izadje jos 100 evra i onda na kraju skontam da uredjaj ne radi kako treba ili se pokvari posle pola meseca?