Pozdrav svima
Danas uzeh od drugara gore navedeno pojacalo i uzeh da ga probam...Povezem sa akumulatora + na +12V,minus sa akumulatora na ground ali lampica power se ne pali...Osigurac ispravan,menjao sam 2-3 i nista.E sad izmedju +12V i ground imam remote ulaz koji nisam ni sa cim povezivao.Da li sam i njega trebao da spojim s necim da bi se pojacalo ukljucilo?Ako nesto znaci cd player koji imam u autu je sony cdx gt210.
Magnat Scorpion 400w problem
-
- Poruka: 25
- Član foruma od: četvrtak, 20. jan. 2011. u 01:49h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Magnat Scorpion 400w problem
Не мјере се упалит без побуде (ремоте) повезане на плејер.
Сам плејер има ремоте жицу... углавном је плаве боје,повежи је са ремоте од појачала и упалиће се појачало чим се упали плејер.
Сам плејер има ремоте жицу... углавном је плаве боје,повежи је са ремоте од појачала и упалиће се појачало чим се упали плејер.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Magnat Scorpion 400w problem
upravo tako, Markedjani ti je dao najprecizniji odgovor...ako ne uspes da nadjes tu remote zicicu, probaj cisto da vidis da li radi na sledeci nacin
uzmi zicicu i prespoj sa +12v na remote (na pojacalu)...ako je pojacalo ispravno, cuces "cak" i posle par sekundi pojacalo ce pustiti zvuk u zvucnik.
uzmi zicicu i prespoj sa +12v na remote (na pojacalu)...ako je pojacalo ispravno, cuces "cak" i posle par sekundi pojacalo ce pustiti zvuk u zvucnik.
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam