Potrebna mi je pomoc.Imao sam u autu 5000 RDS ali je crkao pa mi covek nasao 3000 RDS i super sljaka ali mi ne rade komande na volanu za muziku.Rece mi taj lik da postoji adapter koji se ubacuje da bi ove komande na volanu sljakale i sa ovim starijim modelom?Ako neko zna koji je to adapter,molio bih za pomoc i naravno gde ima da se kupi? Ako ima kod ovih
http://www.kanibal.co.rs posto sam negde video da imaju svasta molio bih samo link ovog adaptera da mi posaljete da vidim sta je to i koiko kosta pa da narucim. Hvala unapred
Taman i kad sam ovde da mi kazete sta mislite o ovim zvucnicima,nasao ih,a nisu skupi,ugradio bi ih u zadnja vrata
http://www.amazon.com/Pioneer-TS-G6844R ... 929&sr=1-7
Adapter za komande na volanu? Focus TDDI 2001...
- mikifocus
- Poruka: 21
- Član foruma od: petak, 17. feb. 2012. u 09:19h
Adapter za komande na volanu? Focus TDDI 2001...
Poslednja izmena: mikifocus, na dan sreda, 8. maj 2013. u 20:41h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9916
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Adapter za komande na volanu? Focus TDDI 2001...
mozda ne podrzava taj uredjaj komande na volanu
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ako i podržava... Cenim da postoji takav adapter, ali takođe cenim i da mu cena prevazilazi cenu drugog kasetaša 5000... inače ne može da bude baš prost adapter, pošto "stare" i "nove" komande na volanu imaju potpuno drugačije principe rada.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
BojanM piše:Cenim da postoji takav adapter, ali takođe cenim i da mu cena prevazilazi cenu drugog kasetaša 5000...