Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

radio kasetofon 5000 rds eon Ford Focus 2002

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
Odgovori
montecarlo111
Poruka: 83
Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h

radio kasetofon 5000 rds eon Ford Focus 2002

Poruka od montecarlo111 » utorak, 21. avg. 2012. u 14:15h

Prilikom kupovine auta kasetofon koji je bio u njemu nije reagovao na komande sa volana i bio je starija serija. Vlasnik auto placa kod koga sam kupio auto odveo me kod nekog tipa u Subotici kome sam platio 10 eura ubacio mi ovaj kasetofon koji sad imam,dao mi kod i sve je funkcionisalo par meseci. E sada ne znam sta se desilo. Kasetofon radi,radio je stao na jednoj stanici i tu svira. Mogu da pojacam i smanjim ali ne mogu da menjam stanice ni na pretrazi ni na memorisanim stanicama. Komande sa volana ne reaguju. Ni jedno dugme na radiju ne reaguje.ni am/fm ni meni, ni bas,ni podesavanje zvucnika.Nista kao da je blokirao tu gde jeste i to je te. Slusam radio index i ni jedan drugi i kasete rade.
Pokusao sam da skinem onu prednju plocicu i ocistim alkoholom kontakte ali nije bilo efekta. Mozda mi neko moze pomoci? Takodje me zanima gde bih mogao da kupim cd sanzer za njega. Hvala

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Re: radio kasetofon 5000 rds eon Ford Focus 2002

Poruka od peca » sreda, 22. avg. 2012. u 02:13h

Nemoj se zezati sa tim. Uzmi fabrički cd za Focusa ili lepo kupi neki kršten mp3 i reši problem thumbsuph .

Hvala bogu ni jedno ni drugo rešenje nije skupo a i lako se nalaze.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Odgovori

Povratak na „Sound“