1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Kontaktirao sam njega i culi smo se, mislim to mi se i svidja od njega...ali rece on da to ne moze kod mene,tj moze ali da treba nesto da se budziMarkedjani piše:evo ti kubura prodaje woof i pojačalo bez kablova za 70 eur... 30 eur u elementi košta komplet kablova sa činčevima i osiguračem.
bilo ko da napravi kutiju a da ga materijal izadje npr 10e nece sigurno da ti je proda za 5e... za 120e kutija tapacirana, pojacalo i woof moze samo plastikaner nekiLjubavnik1 piše: @Shomy_ksh Nije mi jasno sta ce mi pravljenje kutije sa tapaciranjem...Kupujem woofer, znaci woofer sa kutijom vec napravljen...za 120e mislim da moze da se nadje sve.
procita ja celu temu ali nigde nista vezano za ovaj moj slucaj...ja u fordu vec imam izvucen aux kabal ako si mislio na toMarkedjani piše:http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 588#p25588
A, jeste bre...po tvome ispada da pojacalo i woofer kostaju 2000eShomy_ksh piše:bilo ko da napravi kutiju a da ga materijal izadje npr 10e nece sigurno da ti je proda za 5e... za 120e kutija tapacirana, pojacalo i woof moze samo plastikaner nekiLjubavnik1 piše: @Shomy_ksh Nije mi jasno sta ce mi pravljenje kutije sa tapaciranjem...Kupujem woofer, znaci woofer sa kutijom vec napravljen...za 120e mislim da moze da se nadje sve.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
E, sad tu opet postoji problem, morao bi blendu i 1 din mp3 (Alpine, Pioneer), ali bi ostala rupa na tabli i mislim da mi komande na volanu ne bi bile znacajne... ? Mada taj tvoj predlog i nije toliko lospeca piše:Druže moj savet ti je da sve kupuješ na parče i da lepo sam sebi sklapaš muziku po želji. Ako kupiš komplet gotovu kutiju sa pojačalom vrlo lako može da se desi da to ne ispuni tvoja očekivanja (kao što je bio slučaj kod mene, a pritom moje komponente nisu ni malo naivne). Isto tako, ako staviš prejako pojačalo na isto tako jak woofer, visoke i srednje tonove ni malo nećeš čuti (u slučaju da ostaneš na fabričkom plejeru, koji i nema neka podešavanja koja su ti neophodna da bi to zvučalo pristojno).
Znači, prvo kupiš neki kršten mp3 (Alpine, Pioneer) do 50-60 eur , zatim četvorokanalno pojačalo (Alpine, Pioneer, Magnat, Crunch) 80-120 eur, onda elipse i visokotonce (i skretnice u kompletu sa njima, one su oko 20-30 eur par) (Alpine, Pioneer) oko 50 eur, woofer (Alpine, Pioneer, Magnat) oko 40 do 70 eur u zavisnosti od prečnika i snage, iverica od 25mm površine 1,5 do 2 kvadrata (ovo zavisi od dimenzija i snage woofera) oko 20 do 30 eur, materijal za zvučnu izolaciju oko 15 eur, akrilni silikon za tapaciranje 2,5 eur, drvofiks isto toliko i materijal za tapaciranje (cenu ne znam, ja sam koristio materijal sa moje stare bazuke) i kablovi za povezivanje diskoteke oko 30 eur.
Znam da sve ovo skupa izađe oko 350 eur maksimalno, ali zato sam ti i napisao da je najbolje kupovati deo po deo, i za par meseci imaš zaista pristojnu skalameriju za masiranje saputnika ( sapatnika).
Svoju muziku sam sklapao na ovaj način, a troškovi su mi bili još viši (nepredviđene okolnosti) i ni malo se nisam zeznuo.
opet kenjam... moj predlog ~120e par elipsi u kompletu sa visokotoncima i skretnicama, tj sistem. Hertz ESK540. Neko malo pojacalce ispod sedista, ispod table za 20-30e polovno i resio si 70%... ostaje ti cd plejer... za cenu koju ti je napisao peca, imas nove a i polovne, zavisi od kveliteta, opet moja preporuka uzeti neki plejer koji ima brdo podesavanja (hercaza za sisteme, hercaza za sub)... ali to je opet sve kombinacija da vuces na kvalitet zvuka (90% ljudi hoce samo da mu se ozvucenje jako cuje da ga cuju po gradu a to dal klipuje nema vezeShomy_ksh piše: ...odjavljujem se iz teme ...
Kakav crni kvalitet zvuka u kolima...Shomy_ksh piše:... ali to je opet sve kombinacija da vuces na kvalitet zvuka