zadnji zvučnici siera karavan
-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
zadnji zvučnici siera karavan
pozdrav, imam sieru 2.oi dohc 1990.god-karavan, pa me iteresuje sledeće: obzirom da ima samo prednje zvučnike u vratima a juče sam, dok sam nešto čačkao oko onog antenskog pojačala, video da na tom istom nosaču ima predvidjeno mesto za zvučnike, pa me interesuje, dali su sprovedene i žice za te zvučnike, mislim fabrički, što bi bilo izuzetno lepo. na mestu gde se stavlja radio postoje, koliko sam video, doduše površno. na one konektore je priključen samo prednji par zvučnika, neko je to već radio. e sad ako nije instalacija fabrički postavljena, da li je to mnogo komplikovano uraditi i kako. da napomenem da sa malo pregledajući instalaciju u petim vratima video 5 slobodnih konektora-buksni: bela/crvena sa okruglom crvenom buksnom, nalazi se u blizinz motora brisača, onda dve žice zajedno, belo/crveno sa većom buksnom i žuto/crveno sa manjom buksnom i još dve spojene zajedno i to belo/zelena sa većom buksnom i žuto/zelena sa manjom buksnom. osim one prve, liči na instalaciju zvučnika. eto toliko i hvala