FM problem sa 6006e
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: utorak, 8. nov. 2011. u 22:13h
FM problem sa 6006e
Pozdrav.
Nekidan mi se najedanput desio problem sa FM radio stanicama.Nna svim memorisanim stanicama je apsolutna tisina, eventualno AST pronadje neku stanicu koja ostane da svira i kad pritisnes neku vec memorisanu. Npr pronadje AST na 87.5 nesto i to svira i kad pritisnes memorisano 90.3.
CD changer radi normalno, trazio sam uputstva po netu za ovaj model ali kao trazenje igle u plastu sijena, pa reko ako je neko imao slicno iskustvo.
takodje ako neko zna kako se sa neparnog scan-a moze promjeniti na parni jer ovo je ocigledno americki sistem.
Nekidan mi se najedanput desio problem sa FM radio stanicama.Nna svim memorisanim stanicama je apsolutna tisina, eventualno AST pronadje neku stanicu koja ostane da svira i kad pritisnes neku vec memorisanu. Npr pronadje AST na 87.5 nesto i to svira i kad pritisnes memorisano 90.3.
CD changer radi normalno, trazio sam uputstva po netu za ovaj model ali kao trazenje igle u plastu sijena, pa reko ako je neko imao slicno iskustvo.
takodje ako neko zna kako se sa neparnog scan-a moze promjeniti na parni jer ovo je ocigledno americki sistem.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Re: FM problem sa 6006e
Da ti se nije otkačio priključak za antenu?
Moraćeš to da proveriš tako što ćeš da izvadiš radio.
Za parni/neparni scan, čitao sam da je ovde neko nešto izbunario u meniju, ali ne znam da li je to bilo na 6006E. Ja, inače, baš imam 6006E i scanira mi najnormalnije i "parne" i "neparne" frekvencije
Moraćeš to da proveriš tako što ćeš da izvadiš radio.
Za parni/neparni scan, čitao sam da je ovde neko nešto izbunario u meniju, ali ne znam da li je to bilo na 6006E. Ja, inače, baš imam 6006E i scanira mi najnormalnije i "parne" i "neparne" frekvencije

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
-
vadio sam cd i antena je konektovana ok. googlao sam malo problem i mnogi internacionalno postavljaju isto pitanje.
a moj skenira samo neparne, vjerovatno sto je "amerikanac"
a moj skenira samo neparne, vjerovatno sto je "amerikanac"
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
To je mbole uspeo sa ovim:
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =42&t=9409
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =42&t=9409

- mbole
- Poruka: 14952
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ja sam izbunario ali ne za taj model.
U sustini treba nekako dobaciti do servisnog menija.
U sustini treba nekako dobaciti do servisnog menija.
Djak pesak 

-
hvala puno na savjetima, vec sam procitao i boletov post kako je dosao do servis menija na blaupunktu, mislim da cu i ja tvrdoglavo nastaviti roviti, ali eto cisto da pitam da li se nekom isto desilo...