Mondeo mk3 Sony radio
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Mondeo mk3 Sony radio
kod mene dugme phone povezuje telefon sa radijom pa sam mislio da je tako sa svakim drugim..ako ti je boca 5L i ako nije nista budzeno oko dzekova od farova onda ti je sve fabricko i onda legalno mozes da ugradjujes xenone po volji, fabricke ili nefabricke 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9927
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Mondeo 2.0 TDCi
kod mene cim udjem auto(ako je na telefonu upaljen bluetoth),automatski se povezuje na radio,kad hocu da zovem stisnem dugme phone i onda mogu da zovem i pricam preko zvucnika.Ako me neko zove u toku slusanju muzike,sve se automatski prekida i zvoni na uredjaju
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- milan_gt
upravo to, predhodno ih uparis da se zapamte svaki put kad se radio upali sa mogucnoscu memorisanja 3 telefona i jos broj koji vas poziva je ispisan na ekranu (ne i ime
) ali i kod mene ima opcija da dugme phone sluzi da se radio umuti tako da bih ja jos jednom proverio da slucajno nemate blutut..

- macaneli
- VIP
milane zar nije unos 5 ili 6 brojeva u memoriju?Moracu da proverim
- milan_gt
jel tebi sony mp3 ili sa sanzerom? moj je mp3
- macaneli
- VIP
mp3 sony,bas cu proveriti sutra
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 29. okt. 2011. u 18:29h
I kod mene je varijanta da čim ukljućiš blutut na fonu i radio, postoji veza, tako da čim te neko zove-prekida se music a nakon što se javiš sagovornika čuješ preko zvučnika. Nisam probao te varijante memorisanje itd.
RAdio je mislim Ford 6000 ili tome slično. Ne podržava mp3, samo audio cd
RAdio je mislim Ford 6000 ili tome slično. Ne podržava mp3, samo audio cd
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Unapred da se izvinim za off, premesticu kasnije.
Nemaju svi radio aparati tu mogucnost. Evo ako nadjes u manualu od mog Sony radia da ima negde da pise bluetooth castim te
Sve sto su naveli za taster phone jeste "Tasto telefono", na italijanskom, naravno
Nigde vise objasnjeno od toga, upravo sam opet prelistao manual da proverim.
Kad pritisnem dugme phone, mogu da palim gasim bluetooth 10x na telefonu, nista se ne desava. Pritiskam dugme "MENU" koliko hoces puta, nista se ne desava (sa ovime bi trebalo da se vidi lista uparenih uredjaja, na radio aparatima koji to imaju). Probao sam i sa drugim telefonom jer sam mislio da sa mojim nece da se upari, i pogodi sta se desilo? Nista
Inace, jel zna neko da li postoji varijanta SONYa koji ima i mp3 i cd changer? Jer meni u manualu isto stoji da on ne podrzava, ali sam se nadao da poslednji restyling (kao tvoj milane) mozda ima 6CDa i MP3.
Ajd po osmi put da napisem.milan_gt piše:tako da bih ja jos jednom proverio da slucajno nemate blutut..
Nemaju svi radio aparati tu mogucnost. Evo ako nadjes u manualu od mog Sony radia da ima negde da pise bluetooth castim te

Sve sto su naveli za taster phone jeste "Tasto telefono", na italijanskom, naravno

Kad pritisnem dugme phone, mogu da palim gasim bluetooth 10x na telefonu, nista se ne desava. Pritiskam dugme "MENU" koliko hoces puta, nista se ne desava (sa ovime bi trebalo da se vidi lista uparenih uredjaja, na radio aparatima koji to imaju). Probao sam i sa drugim telefonom jer sam mislio da sa mojim nece da se upari, i pogodi sta se desilo? Nista

Inace, jel zna neko da li postoji varijanta SONYa koji ima i mp3 i cd changer? Jer meni u manualu isto stoji da on ne podrzava, ali sam se nadao da poslednji restyling (kao tvoj milane) mozda ima 6CDa i MP3.
Fiesta!!
- macaneli
- VIP
mislim da ne ili mp3 ili sarzer koliko sam ja upoznat
- dule0911
-
Pa da, to i ja znam, nego sam se ponadao da postoji neka varijanta koja ima oba 

Fiesta!!
- milan_gt
dule imamo identican sony, poslusaj me i skini klemu ako imas kod od radija i radice ti blutut kad je vratis..da ne skrecemo coveku temu sa ovog divnog mondea imamo otvorene nase teme pa cemo tamo pricati..
- dule0911
-
Re: Mondeo mk3 Sony radio
Kleme sam skidao pre 2 nedelje kad je radjeno nesto na autu, i bas sinoc citajuci sve ovo rekoh hajde da probam, otisao do auta i probao (opet) i naravno nista se ne desava...
Opet kazem, da ima bluetooth verovatno bi bar jednu rec o njemu napisali u korisnickom uputstvu radia, ali kod mene nema nista, sem navedenog "Tasto telefono"
Opet kazem, da ima bluetooth verovatno bi bar jednu rec o njemu napisali u korisnickom uputstvu radia, ali kod mene nema nista, sem navedenog "Tasto telefono"

Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dva radija mogu fizički spolja da izgledaju identično, ali da unutra imaju različite opcije. Ne sporim da Milan ima bluetooth, ali smem da se kladim da se neko slovce ili broj u oznaci modela tog radija razlikuje od Duletovog.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
uporan sam samo zato sto bih voleo i ostalima da proradi jer je mnogo zgodna stvar i hoce da se desi da pobrljavi i posle reseta (skidanja kleme) opet radi..kao sto sam rekao u svojoj temi..i ni meni ne pise u manualu nista oko blutut povezivanja, sve sam morao sam da skontam..
milan_gt piše:e ovako, meni je u pocetku radilo (dakle kad se upali radio aut. se poveze sa telefonom jer sam ih predhodno upario sifra je 0000, a mozete 3 telefona da uparite, kad pritisnete phone treba da vam ponudi sva 3 telefona i vi selektovanjem odabirate, pamti zadne povezan telefon, ako ima vise vozaca koji koriste auto)
Handsfree radi savrseno, kada vas neko zove muzika se gasi a na zvucnike pusti melodiju telefona, na displeju radija je broj koji vas poziva, javljate se i prekidate na dugme MODE sto stoji izmedju smanjivanja i pojacavanja muzike od komandi radija levo od volana, pozivate normalno sa telefona kao i do sad ali ne stavljate slusalicu na uvo, vi cujete odlicno i vas sagovornik vas cuje odlicno, milina dok vozite (ljudi i panduri vas gledaju cudno)..
E sad glavno, hoce nekad da pobrljavi i ne ostaje vam nista drugo nego da ga nekako skinete sa struje da mozete ponovo da ukucate kod (ne desava se to cesto, kod mene jednom godisnje) ukucate kod i sve opet nastelujete i radi ko sat, ako skidate sa kleme nastelujte i prozore da vam se na drugi klik zatvaraju i otvaraju do kraja, to se radi kada vam je auto na kontaktu, zatvorite prozor i zadrzite par sekundi na pritisnutom drugom stepenu, tako i za otvaranje i tako za svaki prozor..mnogo je dobra stvar i treba je koristiti kad nam jedao..
- dule0911
-
Jbg verujem da radis iz najbolje namere i ne zameram, ali znam da sam nekoliko puta probao kad sam kupio auto (a i juce cisto da se uverim opet da nece).
Moja predpostavka je sledeca:
Moj Mondeo je pocetak 2004, medju prvim serijama restyle-a u koje je isao Sony mp3 radio. Krajem te iste 2004 je krenuo da se pravi Focus II, a negde sredinom 2005 uradjen drugi restyle za Mondea. Moja predpostavka jeste da je u 2004. isao Sony bez bluetootha, a onda ili sa pocetkom proizvodnje Focusa II ili sa drugim restyle-om da je poceo da se ugradjuje i sony sa bluetoothom.

Moja predpostavka je sledeca:
Moj Mondeo je pocetak 2004, medju prvim serijama restyle-a u koje je isao Sony mp3 radio. Krajem te iste 2004 je krenuo da se pravi Focus II, a negde sredinom 2005 uradjen drugi restyle za Mondea. Moja predpostavka jeste da je u 2004. isao Sony bez bluetootha, a onda ili sa pocetkom proizvodnje Focusa II ili sa drugim restyle-om da je poceo da se ugradjuje i sony sa bluetoothom.
Fiesta!!
- mbole
- Poruka: 14960
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pogledajte: http://www.ford-mobile-connectivity.com ... l/overview
Mozda pomogne.
Mozda pomogne.
Djak pesak 

- milan_gt
onda bi cedu trebalo da radi..al njega nema 

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Tuj sam
, znam da postoji ta opcija ali sam je otpisao cim sam prvi put pritisnuo dugme "phone" i sve sto se desilo je mutiran zvuk, handsfree je bio na listi dodatne opreme a bez doplate se nalazio samo u Titanium X modelima
..

- milan_gt
e ebiga..
- dakiva
- Poruka: 369
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:33h
Znam da je tema stara, ali ću ovde da pitam.
Imam istu situaciju kao i dule0911 , ni na mom Sony-ju se ništa ne dešava kada stisnem dugme phone. Zanima me da li je bluetooth sastavni deo player-a ili je to deo koji se prema opremi ugrađuje u auto pa samim tim povezuje sa Player-om?
Imam istu situaciju kao i dule0911 , ni na mom Sony-ju se ništa ne dešava kada stisnem dugme phone. Zanima me da li je bluetooth sastavni deo player-a ili je to deo koji se prema opremi ugrađuje u auto pa samim tim povezuje sa Player-om?
- milan_gt
Ima sonija sa i bez blututa