BojanM piše:Može "softverski", skineš klemu sa akumulatora na 15tak minuta, pola sata...
A nešto mi pada na pamet, ali ne verujem da je do toga: da nije to famozni problem kada se radio prešalta na američki raspored stanica na FM području? Čini mi se da je mbole našao negde caku kako se to šalta, ali nešto se mislim da bi i pored toga trebalo da nađe bilo kakvu stanicu, možda ne najjasnije ali ono... bilo šta sem statičkog šuma.
EDIT: Našao
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =42&t=9409
Hahahahahah,klema,dobra fora,fino sam se nasmejao samo sto je i to i dalje hardverski nacin.Mislio sam na neku varijantu,pritisnem PTY,AF i TA dugme zajedno i vrtim dugme za volume 4 puta desno 11 puta levo i on ispise na ekranu RESET.....Please wait,heheheh

.'Bem li ga da je taj americki raspored stanica,ono jes iz Nemacke auto ali dal su dilovali kasetofone cak iz Amerike to ne znam.

Pokusacu i sa tim RDS-om,ma ima i da dodolam oko njega i kisu da prizivam a ako to ne uspe neka se javi neko ko ima isti na prodaju da nije mnogo skup a da je ocuvan?!
EDIT: Zaboravih da napomenem da kada upalim radio na ekranu se ispise 1 HOUR,to traje nekih 2-3 sec i onda sve normalno.Ne znam da li to ima veze sa ovim FM-om?