Ozvucenje u vasem autu ?
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: Ozvucenje u vasem autu ?
To ne bi smeo da radi... nema veze dal je wof off ili on... zvucnicima mora da salje uvek isti zvuk....
Probaj nesto da cacnes mda niko nema pojma sta... ali mislim da bi trebao da odes do te radnje gde si ga kupio i da im pokazes sta se desava sa playerom 100% ce biti reklamacija istog! jer je van pameti da ti se to desava!
Probaj nesto da cacnes mda niko nema pojma sta... ali mislim da bi trebao da odes do te radnje gde si ga kupio i da im pokazes sta se desava sa playerom 100% ce biti reklamacija istog! jer je van pameti da ti se to desava!

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Sta znam.. Extra se cuje i kada je woof off,extra bas,sve extra,ali sam hteo malo da resteretim prednje baseve,da vise ide na woof,da bih mogao vise da pojacavam,ali nista od toga..
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Iskreno ja bi isao reklamirati player... platio si ga posteno a ne radi kako bi trebao... ali dobro to je na tebi...
nz kakvo imas pojacalo ali na playeru smanjis bas, pojacalo lepo nastelujes da fercera kako ti je volja, onda samo uzivas u zvuku... tako sam ja radio, posto u tabli imam 10ke a u polici 13ke (fabricke) na playeru smanjio bas a wof pojacao do panja u lepo nastelovao pojacalo onako kako ja volim a drugi sta kazu bas me zaboli...
nz kakvo imas pojacalo ali na playeru smanjis bas, pojacalo lepo nastelujes da fercera kako ti je volja, onda samo uzivas u zvuku... tako sam ja radio, posto u tabli imam 10ke a u polici 13ke (fabricke) na playeru smanjio bas a wof pojacao do panja u lepo nastelovao pojacalo onako kako ja volim a drugi sta kazu bas me zaboli...

- Dusan64
Ma izgleda da to tako treba,al nesto mnogo drugacije nego sto sam navikao..
Magnat G.L.A.D.I.A.T.O.R 360W Classic,a woofer je Mac Audio Red Attack Reflex 30 440W.. Sta sam napred kupovao komponente ako mu sad ukinem bas... Dobro je sad ovako,provalio sam kako da mu menjam frekvencije basa na plejeru i svega ostalog,pa sam ga ustelovao lepo..
Magnat G.L.A.D.I.A.T.O.R 360W Classic,a woofer je Mac Audio Red Attack Reflex 30 440W.. Sta sam napred kupovao komponente ako mu sad ukinem bas... Dobro je sad ovako,provalio sam kako da mu menjam frekvencije basa na plejeru i svega ostalog,pa sam ga ustelovao lepo..

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
KO je uvoznik,tj gde se prodaje alpine kod nas?
- Dusan64
Sky Car koliko sam ja razumeo..mozda gresim. Ali je bas slabo ima po prodavnicama,a uopsteno nema plejera,barem ne onih koji valjaju...
-
- Ljubitelj životinja
jel mi se cini ili ovi ni sajt nemaju da se pogleda ponuda?
- Dusan64
adresa je www.sky-tec.rs ,ali sajt je u izradi...
-
- Ljubitelj životinja
ma to mislim,nema nista. Ne mogu da se setim, neko je imao u ponudi alpine i na sajtu jaksno i lepo postavljene slike modela koje imaju,ali ne znam ko to beše
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ne znam da li je Sky-tec ta firma, ali Alpinu drzi i firma u YUBC-u, nalaze se u garazama ispod picerije Kaktus, rade sa alarmima, Alpinom i Garminom. Probaj kod njih...

-
- Ljubitelj životinja
Kad smo već kod uvoznika, da li neko zna ko je uvoznik za kenwood? Nije bš vezano za kola, ali ajde. Našao sam risiver koji mi se dopada,ali ovu u thenomaniji ga nemaju na lageru i trenutno nemogu da mi daju info za koliko može da stigne pa mi treba shortcut, da pitam uvoznika ili neko zna radnju gde ima konkretniji izbor?
- magnat
- Poruka: 591
- Član foruma od: subota, 28. mar. 2009. u 01:14h
- Kontakt:
resivera mislim da nece biti skoro posto je problem oko CE certifikacije
"FULL MONTY" GmBh - Zemun
Vucki i ja nismo bili u Dascari tamo su nam rekli da RUSMIR ima bolje kobasice
Jedan moj kolega je izjavio pod atnosverskim utjecajima (pivo) kupcu na telefon:POZVONITE NA VRATA I RECITE MOJOJ ZENI DA VAM DA
Vucki i ja nismo bili u Dascari tamo su nam rekli da RUSMIR ima bolje kobasice
Jedan moj kolega je izjavio pod atnosverskim utjecajima (pivo) kupcu na telefon:POZVONITE NA VRATA I RECITE MOJOJ ZENI DA VAM DA
-
- Ljubitelj životinja
U majku im, sajtovi firme koji su navedeni kao zastupnici na kenwoodovom sajtu, izgleda da se bave svim drugim ,samo ne kenwood proizvodima. Nekada je bio dobar izbor ovih stvari,secam se samo da je U sonyu moglo svasta da se nadje (ne postoji vise ta radnja u Nušićevoj). Tehnomarket evropa propada, tehnomanija nezna ni šta ima ni šta nema,yamahina radnja takođe ne postoji,jedino što mi pada na pamet je onaj Neptun veliki na NBG,ali se ne sećam kakva im je ponuda. Jel ima negde neko mesto da moze da se pogleda konkretno šta je u ponudi?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Firma u kojoj ja radim, WEG, je jedini uvoznik za Kenwood-a. Posalji mi na pp sta te zanima.

- MOMO
- Poruka: 311
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h
tvoj player je ok samo si ti u zabludi. taj player ima 1 par cinceva i njih koristi za sve, dakle kad upalis woofer ON onda na taj izlaz upalis skretnicu koja reze do 80-100Hz i zato ti se izgubi ostali zvuk i ostane samo bass tj za pravi woofer, molim te da nemijesas neke tamo pojmove bass i sl sa prednjim zvucnicima koji sigurno nesviraju ispod 100Hz, zato nista i necujes, ako imas pravi woofer u kutiji onda bi se na njega trebalo cut, i tu opciju palis ako ti je samo woofer spojen na te cinceve a na izlaze iz CDa ostali zvucnici.. nadam se da se razumijemo. thumbupDusan64 piše:Da mi je tu aparat sad bi ti snimio... Znaci cim idem na Subwoofer ON prestane svaki bas... Idem sad malo da se igram,pa cu videti...
EDIT: Znas sta se desava kada upalim subwoofer? Pogasi sve ostale baseve i salje bas samo na woof.. I to nekako utisano mnogo. A to mi ne odgovara,posto imam i napred baseve a i mnogo se slabije cuje i gluplje.. Ma i ovako je extra,nego eto to me zainteresovalo...
- Dusan64
Znam ja sta on radi,ali bi trebao da isece do 100Hz samo woof,posto je samo on prikacen na pojacalo,a on isece sve. Znaci kada ja idem Woofer ON zelim da mi na wooferu isece sve iznad 100-150Hz a da mi prednji basevi (mid-basovi,zovi ih kako hoces) sviraju kao da nista podesio nisam. Medjutim on isece i napred i pozadi i ja dobijem tupav zvuk koji nije nizasta.
- MOMO
prednji su ti spojeni na cd player direktno, ne preko pojacala? samo woofer na pojacalu?
- Dusan64
Da,naravno..
- MOMO
hmm zanimljivo.. morat cu prelistat pdf manual tog modela da vidim "foru"..
- Dusan64
Moguce da negde postoji i ta opcija,pa sam je ja promenio,a sad ne mogu da je nadjem.. Ne resetuje mi se,ustelovao sam zvuk bas kako mi odgovara...
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
evo da osvezim temu, nasao sam malo slobodnog vremena ( posle polozenih ispita) pa rekoh da se posvetim malo ozvucenju...

ne vidi se na slikama, kutija je zakosena - zadnja ivica.
evo i testa woofera na kucnom pojacalu i to na jednom namojtaju
[youtube][/youtube]

ne vidi se na slikama, kutija je zakosena - zadnja ivica.
evo i testa woofera na kucnom pojacalu i to na jednom namojtaju
[youtube][/youtube]
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
po spoljasnjim dimenzijama ispada 46litara... taman toliko mi treba za kompresiju...
teram ga sa Phase Opus 500.1 .. ima na prethodnoj (ne znam kojoj tacno) stranici reprezentovano je
teram ga sa Phase Opus 500.1 .. ima na prethodnoj (ne znam kojoj tacno) stranici reprezentovano je

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Pa na koliko bi RMS-a trebao da radi? za kompresiju bi trebalo jace pojacalo pa zato pitam. Jel su do dynablasterove mere? 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
sve od gosn dynablastera...
pazi, sto se tice RMS-a , woof je od 400 do 1000 ... 2x4 Ohm ... pojacalo ima u bridzu 900 i nesto w ... tako da ce sasvim dovoljno da bude... msm znas Dynablastera ...
pricao sam s njim dal je bolja BR ili kompresija... za moje zahteve kompresija je bolja...
ostavicu je do sutra da se osusi lepo i prikacicu sutra malo da vidim kako svira pa kad posalje Dyna kondezator okacicu klipove i slike komplet kako izgleda...
sa proslim ozvucenjem se uvijala soferka, sa ovim ce da vidimo vid budale
pazi, sto se tice RMS-a , woof je od 400 do 1000 ... 2x4 Ohm ... pojacalo ima u bridzu 900 i nesto w ... tako da ce sasvim dovoljno da bude... msm znas Dynablastera ...
pricao sam s njim dal je bolja BR ili kompresija... za moje zahteve kompresija je bolja...
ostavicu je do sutra da se osusi lepo i prikacicu sutra malo da vidim kako svira pa kad posalje Dyna kondezator okacicu klipove i slike komplet kako izgleda...
sa proslim ozvucenjem se uvijala soferka, sa ovim ce da vidimo vid budale