Hvala unapred.
Slučajno sam naleteo na ovaj post pa da kažem nešto što sam čuo o aplikaciji.Mile Torzija piše: ↑petak, 15. maj 2020. u 17:26hNe znam sta me teralo iz dosade verovatno pa sam sebi napravim problem.
Skinuo sam FordPass na telefonu i povezao sa autom... Od raznih mogucnosti meni pokazuje samo nivo goriva i predjenu kilometrazu.
Svasta sam cackao i na kraju. U onaj hidden menu, gde mogu da se menjaju teme i ukljucim sve. Nakon toga mi fabricke mape ne rade.
Sada ne mogu da iskljucim ove tri stvari na slici.
Može li neka pomoć?
Hvala
![]()
Probao sam, radi ali rezultat nije zadovoljavajući. Nije praktično jer ekran telefona mora biti uključen i telefon mora biti u horizontalnom položaju, u vertikalnom se gubi smisao jer je slika na multimediji mala a i loša je rezolucija. Probao sam da pustim film na playeru sa telefona ali slika blago secka, tako da ni to nije neko rešenje. Google mape rade ali je zbog razlike u odnosu stranica ekrana telefona i ekrana multimedije slika na multimediji nešto manja, odnosno nije full size. Ne može da se koristi touch na multimediji već samo na telefonu.speccko piše: ↑utorak, 17. maj 2022. u 13:58hE pa ljudi, izgleda da posotji mogucnost na SYNC-2 koristi mirror link, tj ekran svog android telefona prikazati na ekranu auta. Javio mi se neki poljak i trazi 50eda mi kao objasni i posalje fajlove. Doduse, nasao sam fajlove na XDA forumu jos pre nekog vremena ali iskreno nisam se usudio da ih instaliram. Okacicu ovde video i sliku sto imam od njega, a ako neko ima "zelje" da proba poslacu mu i fajlove, jer nzm gde mi je link sa foruma, pa da vidimo da li to radi. Aplikacija na telefonu je na kineskom, ali potrebno je valjda samo pokrenuti (probacu i link ka forumu da nadjem)
Bilo bi super ako neko ima volje da to proba.
<iframe src="" width="640" height="564" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>
<iframe src="" width="640" height="564" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>