Ford 6000 CD bluetooth
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: petak, 8. maj 2020. u 19:39h
Ford 6000 CD bluetooth
Imam Ford Focus MK2 2005. godište, koji ima Ford 6000 CD radio uređaj. Na ovom radiu postoji mogućnost bluetooth povezivanja, međutim kada uključim bluetooth na radiu (bluetooth ON), na telefonu ne vidim bilo šta (nakon skeniranja) što liči na Ford radio sa kojim treba da uparim telefon, tj. izgleda kao da bluetooth nije aktiviran na radio uređaju.
Pitanje: Šta trebe ili mogu da uradim da mi bluetooth proradi? Da li treba da nekako "resetujem" radio i sl?
Ovo je taj model CD-a i trebalo bi da već ima ugrađen BT modul
Pitanje: Šta trebe ili mogu da uradim da mi bluetooth proradi? Da li treba da nekako "resetujem" radio i sl?
Ovo je taj model CD-a i trebalo bi da već ima ugrađen BT modul
- arsmoca
- Poruka: 90
- Član foruma od: subota, 9. okt. 2010. u 11:45h
- Kontakt:
Re: Ford 6000 CD bluetooth
Isto se dešava i kod mene. Znači nema mogućnost povezivanja radija sa mobilnim telefonom. Pritiakom na slušalicu dovijem samo isključenje zvuka-Mute.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21489
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Mora da se ugradi odogovarajući Bluetooth modul koji se nalazi iza kasete za sitnice (barem na Fiesti mk5)... koji realno nije vredan količine cimanja iz razloga što taj fabrički Bluetooth modul služi isključivo za razgovore preko telefona i nije baš 100% prosta ugradnja.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- arsmoca
- Poruka: 90
- Član foruma od: subota, 9. okt. 2010. u 11:45h
- Kontakt:
Puno hvala, nije mi to toliko neophodno. Postoje navigacije preko kojih može da se uključi mobilni telefon ili multimedija.
- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
A jel pitas zbog razgovora ili muzike sa telefona?