5000 RDS EON problem?
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: sreda, 3. sep. 2014. u 18:02h
5000 RDS EON problem?
Pozdrav.Naime u Fiestu mk3(1990) sam prije 13-14 godina ugradio navedeni kasetas i nisam imao problema sa njim do neki dan kada sam ga izvadio i htio da ugradim neki radio sa cd-om.Naravno taj je bio neispravan i sada kada sam vratio svoj stari radio on nece da prihvati kod,tj.kada unesem kod(koji je tacan)radio na sekund pokaze stanicu i ugasi se.Kada namjerno unesem pogresan kod ne gasi se vec trazi da ponovo unesem kod.
Ako neko zna rjesenje molio bih za pomoc jer sam na ivici zivaca zbog svoje gluposti.
Hvala Vam unapred svima....
Ako neko zna rjesenje molio bih za pomoc jer sam na ivici zivaca zbog svoje gluposti.
Hvala Vam unapred svima....
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Re: 5000 RDS EON problem?
Plocica sa brojevima koja se skida ti gubi kontakt,obicno se malo izvitoperi s'vremenom,u trenutku kad potvrdis kod na peticu mrdnes je,probaj da je drzis stisnutu dok drugom rukom kucas kod...
-
Probao sam ali nista sve isto.Pokaze na trenutak prvu memorisanu stanicu i ugasi se.... 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nešto ti se onda raskačilo pozadi, slabe su šanse da se samo od vađenja i vraćanja radija nešto pokarabasalo u samom radiju mada nije ni to isključeno.
Mene živo zanima gde si i kako ugurao 5000-ku u Fiestu mk3.
Mene živo zanima gde si i kako ugurao 5000-ku u Fiestu mk3.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Izvadjena je pepeljara i tu je napravljena kutija koja je oblozena vjestackom kozom,lijepo se uklopila u enterijer.Mislis da je do povezivanja problem?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Slike slike slike
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
Bice fotke u toku nedelje samo da rijesim problem sa radiom,pojede me to....
- BojanM
- BOFH
Mislim da je moguće da se neka žica za napajanje odvojila.
A gde si ćušnuo upaljač tj. priključak za struju? Ili si i njega delete-ovao?
A gde si ćušnuo upaljač tj. priključak za struju? Ili si i njega delete-ovao?

pozdrav, Bojan

-
Nema upaljaca,No smoking
.Sutra cu sve ponovo da prepakujem i javljam sta sam uradio...
Hvala drustvo na pomoci ako uspijem napraviti castim

Hvala drustvo na pomoci ako uspijem napraviti castim

-
Sve sam ponovo prepakovao ali nista,isti problem.Ako neko ima rjesenje kako da napravim ovo neka pise...
- BojanM
- BOFH
Metoda eliminacije... Posudi od nekoga u tvom kraju Ford radio pa proveri, ako i taj drugi fordov radio ima isti problem onda je feler u instalaciji, inace je tvoj radio zreo za popravku/zamenu.
(sent via Tapatalk)
(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

- alMera
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 19. feb. 2012. u 07:41h
Ovi simptomi su posledica nedostatka jednog napona.Prikljucak mora da sadrzi dva plusa i dva minusa.
- Kennym
- Poruka: 845
- Član foruma od: sreda, 4. sep. 2013. u 14:01h
Brljavi mi displej na kasetasu iz naslova. Poukljucuju se svi karakteri sto postoje i zamrzne se displej a radio radi normalno sve. Kad ga ugasim i upalim sve normalno i tako u krug... Ima li neko resenje sem zamene celog uredjaja? ☺