Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus Mk2.5 6000 cd - neobican problem

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
Odgovori
nenadh3
Poruka: 8
Član foruma od: petak, 20. mar. 2015. u 13:59h

Focus Mk2.5 6000 cd - neobican problem

Poruka od nenadh3 » utorak, 24. mar. 2015. u 17:09h

Imam 6000cd fabricki radio u fokusu 2.5 (slika preuzeta iz druge teme) i veoma neobican problem za koji nisam siguran ni kako da ga opisem, pa da probamo ovako:
Pored fabricke instalacije u fokusu je bio i parrot ugradjen u Grandu. Problem se ispoljava ovako:

- nekada (redje) sve radi kako treba
- nekada se se ukljuci i ostane na toj prvoj radio stanici - npr. ako probam da pustim cd ili promenim stanicu desava se nesto jako cudno - na displeju se sve prikazuje normalno (volume, stanica, track 01 cd-a) ali se na zvucnima i dalje cuje ono prvo sto je pusteno, i to istom jacinom.
- nekada se desi da vrti radio stanicu u nedogled, kao kad se iscupa antena, to radi samo dok je "zakocen"
- nekada se u voznji desi da radi kako treba pa prestane ali i obratno, ili cak da ne reaguje na ukljucivanje pa proradi posle par minuta

Posto sam mislio da je problem do parrota, skinuo sam ga sa sve kablovima za premoscavanje (radio je sada na fabrickom prikljucku) - problem i dalje postoji, mozda malo cesce radi kako treba a mozda mi se to samo cini.

Da li neko ima iskustva s ovim i sta ciniti, da li popravljati i kolko ovakve stvari kostaju, ili menjati sve?

Slika

nenadh3
Poruka: 8
Član foruma od: petak, 20. mar. 2015. u 13:59h

Re: Focus Mk2.5 6000 cd - neobican problem

Poruka od nenadh3 » petak, 26. jun 2015. u 19:23h

Evo i jos jednog podatka - ove greske izgleda nastaju kad je vreme hladnije.
Ovog leta su se 2x desila zahladjenja i bas u to vreme radio brljavi vise. cekicko

Daki_81
Poruka: 2600
Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h

Re: Focus Mk2.5 6000 cd - neobican problem

Poruka od Daki_81 » petak, 26. jun 2015. u 23:24h

Možda može da mu smeta vlaga, ali moraš do elektroničara.
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /

Odgovori

Povratak na „Sound“