Zvucnik ne daje zvuk sa CD player-a
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 26. sep. 2011. u 15:48h
Zvucnik ne daje zvuk sa CD player-a
Zdravo svima,
imam Fiestu 2004. sa Fordovim CD/Radio player-om i nedavno mi je riknuo zvuk na levom zvucniku ali samo kad slusam muziku sa CD-a, dok se radio cuje na oba zvucnika.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti i da li je eventualno nesto sto mogu sam da popravim ili makar proverim pre nego sto auto odvezem nekome da mi to sredi?
imam Fiestu 2004. sa Fordovim CD/Radio player-om i nedavno mi je riknuo zvuk na levom zvucniku ali samo kad slusam muziku sa CD-a, dok se radio cuje na oba zvucnika.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti i da li je eventualno nesto sto mogu sam da popravim ili makar proverim pre nego sto auto odvezem nekome da mi to sredi?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Zvucnik ne daje zvuk sa CD player-a
Može da bude ceo dijapazon problema, ali verovatno je "otišao" pretpojačivački segment koji je zadužen za CD, a FM tjuner radi.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Samo da dodam, pokusao sam da menjam balans sa levog an desni zvucnik i obrnuto, i recimo kada potpuno prebacim na levi zvucnik (L7) cujem zvuk ali jako, jako tiho.
Sad, rizikujem da zvucim kao potpuni moron, ali ako je to o cemu ti pricas, gde je locirano to cudo, i da li je nest osto lako moze da se zameni, drugim recima da li ja mogu sam to da zamenim ili bi mi trebao servis?
Sad, rizikujem da zvucim kao potpuni moron, ali ako je to o cemu ti pricas, gde je locirano to cudo, i da li je nest osto lako moze da se zameni, drugim recima da li ja mogu sam to da zamenim ili bi mi trebao servis?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Da se ne ljutiš, ali ako moraš da me pitaš to pitanje, trebaće ti usluga nekog servisa za elektroniku 

pozdrav, Bojan

-
taman posla, hvala i za ovoliko 

-
Samo da javim, mozda ce nekome znaciti.
Popravio sam zvucnik, resenje je verovali ili ne - "Beograd na vodi". Provezem auto kroz Savamalu i taman kad sam pogodio najvecu rupcagu zagrmelo je i iz levog zvucnika.
Popravio sam zvucnik, resenje je verovali ili ne - "Beograd na vodi". Provezem auto kroz Savamalu i taman kad sam pogodio najvecu rupcagu zagrmelo je i iz levog zvucnika.