Imam problem sa cd playerom.
Naime, imam Pioneer cd i kad ga prikopcam on se upali, daje znakove na displeju, medjutim na zvucnicima nema zvuka, ne znam sta je problem ...
Crkli zvučnici, crklo pojačalo, stišan radio , stisnut mute, vezana žica za telefon negde na masu pa utišava radio... ono, metoda eliminacije. Je li radio ranije pa sad ne radi, ili si ga tek ugradio, ili..... šta?
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Kažeš prikopčaš, jel to znači da si cd uredjaj raskačinjao? Ako jesi onda ti treba kod da bi ga ponovo aktivirao.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Radio je prvi put prikopcano, znaci po pravilu sve i zvucnike ... zica mute nije dirana, nisam je prikopcavao ya nista... standardno prikopcavanje crna i crvena zica , i to je to... ali zvuka nema...
Šta se dešava kad nagaziš pojačavanje, prikaže li nešto na ekranu? Je li isproban na stolu, sa drugim zvučnicima? U krajnjoj liniji, reklamiraj tamo gde si ga kupio pa da oni lupaju glavu oko toga, što bi se ti mučio
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Ili nije dobro spojen, ili sam radio ne valja (ako pretpostavim da si prethodno na istim zvučnicima terao neki drugi radio i da je to pevalo, pa da zvučnike možemo da eliminišemo kao izvor problema).
pozdrav, Bojan