Instalacija plejera
- vova82
- Poruka: 13
- Član foruma od: petak, 11. nov. 2011. u 20:18h
Instalacija plejera
Kako da vezem plejer,narucio sam adapter sa fabrickih dzekova na euro iso konektore koje cu ukljuciti u adapter za radio koji sam dobio uz njega ,e sad kako da ustekam fabicke konektore jedan je zuti prvi sa leva srednji je crni (mislim da je taj od komandi na volanu) i krajnji desni crni a ovi dzekovi koje sam narucio jedan je narandzasti jedan je crni i tako na oba kraja a onaj koji sam dobio uz radijo su oba crna .Da li kada instaliram player trebam skinuti negativnu klemu sa akumulatora?
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Instalacija plejera
nista bez slika... 
ne moras skidati kleme osim ako ne cackas struju a uz to si nespretan

ne moras skidati kleme osim ako ne cackas struju a uz to si nespretan

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- alMera
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 19. feb. 2012. u 07:41h
Re: Instalacija plejera
Ako malo bolje pogledate euro-konektore videćete na oba konektora s jedne strane plastične zube.Na euro-priključcima na radiju (ili kablovima koji idu uz radio) takodje postoje ležišta u koja ti zubići upadaju.Pošto ti zubići nisu na istom mestu na strujnom i audio konektoru ne mogu se pomešati kablovi osim ako ne upotrebite "neprimerenu silu",odnosno odstranite plastične zubiće na konektorima.