Loše hvata radio signal
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Loše hvata radio signal
Problem koji imam je sledeci.
Radio u kolima mi vata radio stanice jako lose...krci,drnda, uzas. I to govorimo o voznji po gradu Beogradu u neposrednoj blizini samih stanica koje slusam (tdi, studio b... npr) ,i imam probleme.
Blage veze nemam,a interesuje me ,postoji li neki nacin da se utvrdi gde je problem? Model Cd-a je sledeci:
http://www.retrevo.com/search?q=Alpine+ ... id=7717819
Prethodnu alpinu koju sam imao nije imala tih problema,al to bese davno.
Radio u kolima mi vata radio stanice jako lose...krci,drnda, uzas. I to govorimo o voznji po gradu Beogradu u neposrednoj blizini samih stanica koje slusam (tdi, studio b... npr) ,i imam probleme.
Blage veze nemam,a interesuje me ,postoji li neki nacin da se utvrdi gde je problem? Model Cd-a je sledeci:
http://www.retrevo.com/search?q=Alpine+ ... id=7717819
Prethodnu alpinu koju sam imao nije imala tih problema,al to bese davno.
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan četvrtak, 27. okt. 2011. u 22:08h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Loše hvata radio signal
Proveri konektor same antene da li je lepo džeknut. Je l' ti antena na klasičnoj poziciji u zadnjem levom krilu ili si je premestio?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Ljubitelj životinja
lepo dzeknut,al provericu jos jednom. Antena jeste u zadnjem levom krilu. što?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Proveri i spoj kod same antene, da se nije napio vode, hoće i to da degradira signal. Ako jeste, osuši ga i omotaj nekom izolirkom. Moraćeš da skineš bočni tapacir u gepeku da bi došao do nje.
pozdrav, Bojan

-
- Ljubitelj životinja
vec sma ga skinuo,menjao sijalicu koja osvetljava tamo.e sad ne znam dal je mokro, jer ne znam tacno kad ce pocelo da se desava, pogedacu sutra
- mbole
- Poruka: 14952
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Izvuci radio napolje, ubodi obicnu zicu od par metara u dzek od antene (ustvari posto imas kabrio spusti krov pa moze i kraca zica, jedno metar), i vidi jel se prijem popravio.
Ako jeste, onda imas problema sa samom antrenom, pa istrazuj posto moze da bude na milion mesta. Od losih kontakata do prignjecenog kabla.
Ako jeste, onda imas problema sa samom antrenom, pa istrazuj posto moze da bude na milion mesta. Od losih kontakata do prignjecenog kabla.
Djak pesak