Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

6000CD pobrljavio

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Re: 6000CD pobrljavio

Poruka od vucki » ponedeljak, 20. jun 2011. u 22:51h

Pa u stetu se i ide kad si ozenjen, :wub: slobodni momci idu legalno.....bez stete...

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » nedelja, 26. jun 2011. u 20:41h

E ovako,problem sa plejerom sam resio sam. Dopizdelo mi vise da mi svira jedan cd (vise od mesec dana) i juce mi cale slucajno nadje jedan kljuc za muziku a drugi mi napravi sam,i izmem i iscupam plejer,sednem u dvoriste,i polako krenem da ga otvaram. Kada sam skinuo onu zastitnu plocu odozgo imao sam i sta da vidim- odozgo je bio ubacen jedan italijanski original cd iz '99 LIVE neke grupe,ali ubacen bukvalno samo preko mog koji je normalno stajao u,kako da nazovem,mestu gde i treba cd da stoji kad je unutra. Tako da je taj cd odozgo zablokirao izbacivanje mog cd-a,a samim tim je i cd bio dosta osetljiviji na rupe. Neverovatno..... Tako razmontiranog ga povezah u kola i odma pri unosenju koda mi je izbacio moj cd bez problema. :ozid: Kad videh da sve lepo funkcionise sa ubacivanjem/izbacivanjem CD-a opet raskopcah plejer,i sklopih ga onako kakav je i bio. Problem sa displejom koji je "mutio" slova sam resio samo jacim pritiskom odma ispod displeja posto sam izvalio kao da tu gubi kontak,tako da sam resio sva 3 problema,i da 6000CD sada radi savrseno.
Samo jos da napomenem da kad sam otvorio i video taj cd preko mog,u trenutku mi se ucini da imam sarzer kao kod 6006. :D

dax92

 
Poruka: 7621
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 27. jun 2011. u 11:15h

Najbolje je kad je resenje problema tako jednostavno! :D
A nisam znao da su 6000 CD predvideli da radi i kao CD changer! :vid budale:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Odgovori

Povratak na „Sound“