Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

koje zvucnike da kupim???

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: koje zvucnike da kupim???

Poruka od dule0911 » sreda, 25. maj 2011. u 11:49h

Slazem se sa fancyjem, jos sam ja pravio posebno dasku sebi za fiestu, koja se nije iskrivila, ali je pokrivila i nosace i sve zivo sa strane, em sto je ruzno em cvrci non-stop. Rekao sam, kad je budem opet sredio, na tu dasku cu da stavim samo neke extra male i lagane zvucnike (ako mi treba tipa visoki ili srednji) a sve teze ide u vrata ili se pravi kutija u gepeku za bas, sta god. Samo da nije tesko ko tuc, smucilo mi se...
Fiesta!!

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 25. maj 2011. u 15:21h

pa ruzni , to je vec stvar ukusa. mene se to pocelo gaditi jer je kod nas golf sinonim za kvalitet pogotovo dvojka, a nesam video 10 ak II da nemaju krivu dasku :bljak: sto mi se ne svidja a realno gledano i kod mene bi se to desilo vremenom...
Znam da su veliki zvucnici, ali sekao sam elipsu (od papira tih dmenzija) i mislim da ce mocu da se uglavi. Ovi zvucnici 5x7 mi se cine mali, pa necu ponovo njih da stavljam ;) . A kada ih stavis na policu i dobijes gepek kao kutiju, pa ti je isto kao da stoje sa strane jer i ta plastika sa strane izlazi u gepek tako da.......
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 25. maj 2011. u 15:37h

...3 X paziš :)

1. Paziš kuda i kako voziš (truckanje tih kartonskih polica sa teškim zvučnicima uopšte nije dobro za njihovo zdravlje a nekad i često uši)
2. Paziš kako otvaraš gepek da ne uradiš to prenaglo i pukne ti sajlica / plastična zakačaljka ...i konačno
3. Paziš kad si otvorio gepek da ti se ne sruči na glavu jer hoće amorti da popuste ili ih povuče težina police.

I konačno - uživaj! 8)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Odgovori

Povratak na „Sound“