Ono što sam uradio:
- otkačio svih 6 fabričkih zvučnika
- ubacio u prednja vrata ove magnate http://www.magnat.de/index.php?id=3226& ... f960a610e7
- naručio Pioneer 2320UB (to bi sutra valjda trebalo da stigne)
prvi problem koji mi se tu javio (tj ostao) je što desni zvučnik radi čas slabije čas jače, otprilike kako trucne auto tako on menja jačinu... Nadao sam se da je problem bio do fabričkog zvučnika ali ostao je i sa novim

E sad ono što me muči, pošto od 2 13ice naravno nema ni B od basa, hoću i to nekako da rešim. Na pamet mi padaju neke opcije a vi recite koja je najbolja:
1) mono ili 2ch pa u bridge pojačalo + woofer u gepek
2) 4ch pojačalo pa kačenje i prednjih zvučnika na njega a woofer na bridge
3) elipse na tablu, sa pojačalom ili bez
od muzike u autu uglavnom slušam neki house, trance, pop. Rep i hiphop ne. Inače ne volim da slušam preglasnu muziku tako da mi je bitnije da bas bude dubok (koliko toliko) i kada se sluša relativno tiho. Ima li smisla uopšte kačiti ove prednje zvučnike na pojačalo u tim uslovima? Znači ne odvrćem muziku ne znam koliko nego čisto da li bi se promenio kvalitet zvuka pri istoj glasnoći ako su prikačeni na lupam 70W sa pojačala u odnosu na 20akW sa plejera...
edit: zaboravio sam da napišem da uskoro ide plin u auto tako da će to pojesti dosta gepeka pa bi trebalo i to imati u vidu