kontaktirao sam coveka i hoce da odradi ovakve stvarcice sa natpisom Ford Club Serbia i znakom forda napred i pozadi sa linkom foruma...
cekam cenu da mi javi za 100kom za pocetak... da li ima zainteresovanih? predlozi?

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
kad mi stigao paket sa 4kom, koverta jos nije bila otvorena a osecalo se na vanilu... otvorio sam jednu i stavio u autu, naravno videcu prvo da li je dobro pre nego sto uzmem...ali verujem da ce minimum nedelju dana da traje...totti piše:Daj bože da se miris oseća duže od dva dana...
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()