Majstor za BRC gas u Novom Sad-u
- Wizard
- Poruka: 17
- Član foruma od: sreda, 30. jan. 2019. u 18:09h
- Kontakt:
Majstor za BRC gas u Novom Sad-u
Puno pozdrava svima. Imam pitanje:
Da li ima majstora za BRC gas u pitanju je "FABRICKI" ugradjen gas?
Treba mi majstor koji mi nece reci da treba sve promenim uklucujuci i bocu koja je stavljena pre dve godine.
Servis DORA u Bele njive oce samo da menja sve bez i da pogleda bilo šta.
Da li ima majstora za BRC gas u pitanju je "FABRICKI" ugradjen gas?
Treba mi majstor koji mi nece reci da treba sve promenim uklucujuci i bocu koja je stavljena pre dve godine.
Servis DORA u Bele njive oce samo da menja sve bez i da pogleda bilo šta.
Remember my child, without innocence the cross is only iron. Hope is only an illusion, and Ocean Soul's nothing but a name...
- van
- VIP
- Poruka: 9025
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Majstor za BRC gas u Novom Sad-u
Већина аутомобила користе STAG плинске рачунаре и дизне и компоненете различитих произвођача HANA , WALTEK , ... . Разлог ? Па јефтиније је и доступније . Рачунар , дизне и испаривач су неки 200-250 евра , цена великог сервиса м није 100 дуката . Ја сам прешао 150 000 , са једно равизио системе због лошег плина , у виду новог испаривача и дизни и 150 евра . 150 евра , на 150 000 км , мислим да је добар однос трошкова одржавања и пређених км
Постоје сигурно разлози зашто тај BRC није популаран . Ја могу да кажем само искуство мог пријатеља са осмаком волвоом . Скуп , и зеза .
Отишао код Бабића , овај му уградио за дупло мање пара и ауто је радио како треба .
Постоје сигурно разлози зашто тај BRC није популаран . Ја могу да кажем само искуство мог пријатеља са осмаком волвоом . Скуп , и зеза .
Отишао код Бабића , овај му уградио за дупло мање пара и ауто је радио како треба .
- Wizard
- Kontakt:
Moj BRC radi 11 godina nakucao je 135000 km. Sad je pocelo da se oseti razlika u snazi izmedju hladnog motora i toplog, snaga mu je manja kad je motor posteno zagrejan inace ranije nije postojala razlika isto je isao i na gas i na benzin. Tako da nemam razloga da menjam ceo sistem zbog jednog dotrajalog dela. Mislim nije iphone ili macbook da ga bacim kad mu ogrebem plastiku vec Ford. STAG imamo u sluzbenim kolima i ne vozimo ga na gas jel je kilav do zla boga. Takav je od prvog dana, svi majstori kazu da dobro radi i da je to tako kod njih. Ali sve u svemu treba mi majstor koji ce prvo pogledati pa reci treba to i to da se menja a, ne odmah pre i nego sto im doteram kola da mi kazu treba sve to iscupati i staviti novo. Ode ovo u offtopic
Remember my child, without innocence the cross is only iron. Hope is only an illusion, and Ocean Soul's nothing but a name...
- dule0911
-
- Poruka: 13623
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne znam kakvi su, ali su mi blizu pa cesto prolazim pored njih, zato sam zapamtio:
http://www.brc.rs/
https://goo.gl/maps/82EjtjqnM4sYmY5T8
Znam da ti nisu blizu ali eto, mozda da pozoves i pitas da li imaju predstavnike u NS.
http://www.brc.rs/
https://goo.gl/maps/82EjtjqnM4sYmY5T8
Znam da ti nisu blizu ali eto, mozda da pozoves i pitas da li imaju predstavnike u NS.
Fiesta!!
- Wizard
- Kontakt:
Hvala, znao sam da postoji i BG-u samo nisam mogao da se setim gde su. Imacu ih u vidu ako ne uspem da resim ovde u NS-u.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Licenca za BRC dijagnostiku košta preskupo i samo nekoliko servisa je ima, što je dovelo do monopolizacije i preskupih cena usluga i delova.
Inače ugradnja BRC sistema je par desetina % skuplja od npr AC Stag ili Lovato, ali su zbog gore pomenutog monopola delovi za servis skuplji i do nekoliko stotina %.
Inače je super sistem ali je jedina mana servisna mreža kod nas.
Inače ugradnja BRC sistema je par desetina % skuplja od npr AC Stag ili Lovato, ali su zbog gore pomenutog monopola delovi za servis skuplji i do nekoliko stotina %.
Inače je super sistem ali je jedina mana servisna mreža kod nas.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9025
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Пре 10ак година , мени су у том BRC сервису у Лештанима тражили близу 800-900 евра за уградњу гаса на зетеку , а уградио сам за 500 код Бабића . Обашка какав је СТАГ систем ,да ли је лош или није , мање је битно , више је битно да је Влада Бабић супер тип , да ће решити све проблеме одмах , ако је то физички могуће и ако нема неких делова за замену често него само чачка мапу и штелује неће ни да наплати . Тада 1000 дин за част решава моје моралне дилеме .
То да ти неко среди проблем ефикасно и па самим тим и релативно јефтино , вреди више него чињеница колико је квалитетан или добар систем. .
То да ти неко среди проблем ефикасно и па самим тим и релативно јефтино , вреди више него чињеница колико је квалитетан или добар систем. .
- Enio
-
- Poruka: 1049
- Član foruma od: nedelja, 5. okt. 2014. u 09:11h
NOVI SAD, AKMC021, Petefi Šandora 169, 021/506-854, 063/521-346
On je ovlašteni serviser za BRC u NS-u. Ja kod njega servisiranje fiestu koja isto ima tvornički plin. Dečko je skroz korektan
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
On je ovlašteni serviser za BRC u NS-u. Ja kod njega servisiranje fiestu koja isto ima tvornički plin. Dečko je skroz korektan
Sent from my SM-N975F using Tapatalk