Pozdrav svima, evo i mene nakon nesto manje od godinu dana i pokretanja ove teme. Iako su misljenja bila podeljena odnosno forumasi vs plinadzije, ja sam se odlucio da ugradim plinski uredjaj. I to sam uradio oko 20.08.2009, plinski uredjaj sam ugradio u Cacku auto-gas "Kotlajic" po ceni od 500e i naravno bez tog sr_nja flesh lube koje se toliko spominje, a koje mi se nikako nije svidjalo i nisam shvatao poentu toga. I evo nakon godinu dana i predjenih 19000 ama bas nikakvih problema sa autom, kako radi na plinu tako i na benzinu stim sto moram priznati bolje mi vuce na plinu nego na benzinu od prvog dana ugradnje plinskog uredjaja.Posto je sekvent, upalim auto na benz nakon postizanja temperature od 30stepeni sam se prebaca na plin, u voznji kad prebaci nema sanse da se oseti prebacivanje. Mislim da to sto se desava ljudima sa vozilima je vise u pitanju pohabanost motora zbog vec velike predjene kilometraze nego li zbog plina, a moguce da je i lose odradjen plinski uredjaj i komplet radovi pa ima problematike. Tog dana kad sam otisao za Cacak da ugradim plinski uredjaj svratio sam i do AUTOSTADA ovlascenog servisera Forda da se jos jednom konsultujem sa njima i dobio sam potvrdne odgovore, da bih u potpunosti odklonio sumnju ljudi su mi pokazali Mondea MK4 koji je u njihovom vlasnisti i koji ima ugradjen plinski uredjaj a ugradjen je isto kod auto gas "Kotlajic". Takodje su i pre MK4-e imali MK3 sa plinom, ko ne veruje meni neka pozove njih pa neka pita(MK4 ja video svojim ocima). Potrosnja mi se u letjem rezimu voznje(gradska) krece oko 8L a u zimskom oko 10L na predjeni 100km. To bi bilo to za sada

.
Jos jednom pozdrav svima, i molim vas bez drskih odgovora i dizanja tenzije na ovaj moj post(jel znam da ce biti toga), ja sam svoje rekao i napisao iz najbolje namere.