Ljudi pozdrav,
citao sam o ugradnji plina na zetec motore i vidim da nije sve sjajno i bajno.. Prodao neke stvari i skupio kintu ali se jos premisljam da li te pare da iskorostim za sekvent nadam se da cete mi pomoci.. Vozim focus 2.0 16v 130ks 2001.god. Zanima me ako ugradim plin koliko ce se osecati razlika u snazi motora (ja negde procitao kao samo 5 %), koji sistem da ugradim i da li treba staviti flash lube ? Da li ce se motor posle par hiljada kilometar poceti da zeza..? Ovo su sve diskutabilna pitanja ali eto cisto napisite sta mislite..

Jel ima neko ko vozi focusa sa plinom pa neka napise svoja iskustva.. Ako moze i Dragomir da da neki komentar

A da i jedno mnogo vazno pitanje

) Ako ugradim i sve to da li mogu i dalje da vozim bez problema na visokim obrtajima kao i pre da se nista ne pokvari

Volim takvu voznju i focusa ne stedim ali ga ne vozim non stop po obratajima... evo preso sa njim 8000km od kad je kod mene i nikakvih problema nemam (naravno veliki servis je odradjen bez toga verovatno bi ga manje stiskao)... Da li moram da smirim strasti prema gasu kad ugradim tng

(nadam se da ste me razumeli)