Plinska boca
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Plinska boca
zanima me postoji li neka boca za plin od 30ak litara,ali ne one mjesto rezervnog tocka,da je mogu postaviti da mi ne zauzima puno mjesta i da se ne vidi...nesto mi se ne radi ponovo ugradjivanje plina a atest nema sanse da prodje pa da ja to sakrijem iza zadneg naslonai ceraj...a kad panjina otvori da vidi,nnnnemaa boce...aaaaa,imas onu bocu u tocku?dizi gumu! ma nema,ljudino,ne volim ja gaaas,ugusi me... doooobro!a dje ti je kapa,vuce?
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
Re: Plinska boca

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Kao nece te provaliti.. Hahahha.... Al dobro.. Ima da se kupi cilindricna boca od 30l i poprilicno je mala..
- sierra 20i
nanjuse kerovi sve
imaju oni nos za sve 

- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
a sta ces za tehnicki?
- sierra 20i
pa kako sta ce ? vidis da covek nema gas niti planira da ga ugradjuje
smrdi mu 

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
ma,imam nekog pobratima za tehnicki...eee, znam da oni nanjuse ali ja kad vidim da izlecu odmah prebacujem na benzin da im zavaram culo mirisa...a sestak kad rokce na leru, benzin mirise na tri'es' metara...jos stavis kantu sa 0,5 litara benzina u gepek,koju si,naravno,probio zadnjim djelom turpije,da mirise jace iz gepeka...i odmah pocima prica,kako ti je pun k... svega,samo da ti se naspavati... ma nema sanse da je nanjuse...pa gdje to ima da se uzme?ne znam hoce li moci ovaj moj ventil na nju?
- sierra 20i
pa valjda ima u prodavnicama auto gas opreme ! dobra ti je ideja,nema sta 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Iskreno mislim da ne mozes da ih zavaras.. Al ti probaj,dve kazne (ili cak jedna) i ugradio si plin i atestirao ga.. Tako da se to nesto i ne isplati... Probaj u Centru Sumadija tel: 011/355-4474
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Ja kakve sam srece poslali bi me na vanredni tehnicki,bice rigorozni sigurno za vozila preko 15 god,veliki je to rizik.Pogotovo sto su kazne sada ogromne.