Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

kaplje ulje iz menjača

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
analizator
Poruka: 45
Član foruma od: sreda, 3. mar. 2010. u 14:31h

kaplje ulje iz menjača

Poruka od analizator » sreda, 21. sep. 2011. u 14:49h

Pozdrav svima. Imam problem da ne mogu da ustanovim odakle mi kaplje ulje iz menjača. Auto je Fiesta mk4 restajling sa 1.3 endura e motorom.Već nekoliko puta sam dolivao ulje iz tog razloga i uvek je epilog isti, ulje se negde sliva i ceo auto sa strane gde je menjač odozdo bude od ulja. Napominjem da se to dešava kada idem na duži put, kada se ulje ugreje. Nakon dolivanja ulja i vožnje po gradu ne rosi nigde. Menjao sam i bakarne platne i namotavao teflonsko uže na čepovima i ne vredi. Ono što sigurno mogu da kažem je da ne kaplje na poluosovinama. Dolivao sam ulje do gornjeg čepa i to Liqui Moly 75W90 koje je za Forda i propisano. Da li neko ima neku ideju?

riddick
Poruka: 364
Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h

Re: kaplje ulje iz menjača

Poruka od riddick » sreda, 21. sep. 2011. u 21:56h

na praonu da ti operu motor odozdo i pratis gdje se slijeva,da ne nagadjamo! Ima dosta sklopova na mjenjacu gdje moze pustati,a posto ide aluminijum na aluminijum,nema dihtunga,tako da dobro pregledas opran motor i ustanovis odakle curi
Endura DE

analizator
Poruka: 45
Član foruma od: sreda, 3. mar. 2010. u 14:31h

Re: kaplje ulje iz menjača

Poruka od analizator » nedelja, 16. okt. 2011. u 12:05h

Pozdrav svima. pokušavajući da rešim problem sa kapljanjem iz menjača sada imam još jedan problem sa menjačem. Naime juče sam ispustio ulje iz menjača da bih prepakovao oba čepa. Kada sam nakon toga sipao ponovo ulje u menjač do granice gornjeg čepa i zavrnuo isti, već na probnoj vožnji primetio sam da teže ulazi u prvu i drugu brzinu. Sa trećom i četvrtom i rikvercom je sve OK. Sve sugestije su dobrodošle. Hvala

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“