Slušajte moju situaciju i pomagajte...
- Auto mi je počeo trokirati ili bolje reći blago osciluje obrtaljka na satu kada upalim auto, raditi neravnomerno dok se ne zagreje, ili bolje reći dok mu ne nabijem malo obrtaja, prva protivmera bila je pranje membrane na regulatoru pritiska. Nakon toga sam vozio mesec dana bez problema.
- Posle toga imao sam sve žešća trokiranja pa je skinuta pumpa i dizne koje su ispostavilo se OK.
Preventivno stavljam drrugi polovan regulator i nastavljam tako 2 nedelje kada imam jedno gašenje zbog trokiranja u trenutku penjanja uz venac na Fruškoj Gori, posle toga još 2 nedelje bez problema, odlazim preventivno kod majstora da očitamo da li je zapamtio neku grešku od tada i ništa. Vraćam se kući od njega i kreću muke narednih nekoliko dana...

- Izbacivao je više grešaka ali ovaj put nije imao trokiranja pri paljenju već samo kada se zagreje a mogu reći da su tih dana temperatura vazduha bile i do 39. posle nekoliko dana imam nemam grešku, konačno izbacuje jednu i zadržava je senzor pritiska (moje mišljenje je da je crkao zbog problema sa trokiranjem) ali menjam ga i nastavljam dalje, sve je kao ok da bi posle 2 nedelje imao blago trokiranje i gašenje kola pred kućom zbog istog razloga..."gubitak goriva" a greške nakon toga nema.
- Prolaze još 2 nedelje krećem na put i na samoj granici po velikoj vrućini prošli vikend ostajem u kvaru...drndam po džeksni senzora upalim ga kernem, ipak stanem, ostavim ga na hlađenju 45 min. krećem dalje i narednih 150KM nemam problema

POMAGAJTE