Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

fiesta mk2 diesel menjac

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
d16z5
Poruka: 1
Član foruma od: ponedeljak, 1. avg. 2011. u 10:48h

fiesta mk2 diesel menjac

Poruka od d16z5 » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 11:13h

Pozdrav ljudi,

caletova fiesta ispada iz brzina..molim za savjete i iskustva. Koliko sam ja provalio oce da izleti na relativno visok broj obrtaja (meni je izletila iz 3 uzbrdo, on kaze da nema bas nekih pravila kada ce). Menjac ili sta drugo..polovan, koliko , gdje i tako to.

Koje inace ulje ide u nju za menjac i koliko ga staviti, da li mijenjati ili dolivati.

Takodje mu trebaju inace i jos neke stvari, pod br1 sofersajba (cikunula) i jos neke sitnice. Da li otici u vinogradsku (procitah ovde valjda vinogradska 200) i kakva su vam iskustva s njima, cijene...

Hvala vam

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: fiesta mk2 diesel menjac

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 1. avg. 2011. u 12:26h

Menjac polovan, gde ces ga naci to je vec na tebi, nemam nikog konkretno da ti preporucim, samo nemoj da ti uzimaju neke nenormalne cifre za isti. Oko 100e plati, mada je i to previse ali jbg kad nema drugo, daj sta das.
Za ulje ne znam.

Sofersajbnu vidi da li i dalje imaju u glass servisu novu. Ja sam pre godinu ipo dana tamo zamenio na svojoj, kostala je nova sa ugradnjom 50e.
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“