Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford tranzit

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
ford_tranzit
Poruka: 19
Član foruma od: sreda, 10. mar. 2010. u 01:45h

ford tranzit

Poruka od ford_tranzit » utorak, 26. jul 2011. u 13:26h

Pozdrav svima ,imam Ford Tranzita 2.5td 97 god.Upalila mi se crvena lampica koja meni lici kao da je neki ventil i nemogu da predjem 80 km to je maksimalna brzina.Knjiga od njega je na francuskom pa neznam sta pise ali vidim u tekstu za tu lampicu da nesto pise motor 3 sekunde cekanja na tu foru nesto.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: ford tranzit

Poruka od Dragomir » utorak, 26. jul 2011. u 18:33h

Problem ti je najverovatnije bos pumpa posto je to elektronska lukasova.Kada se upali crvena lampica tada je ogranicena brzina na 80 km.Lampica treba kada je sve ispravno da se gasi posle 3-4 sekunde po palenju.

Obrati se bosisti za popravak.Moja preporuka ti je Branko Tadic 063/203-280,on je ovlasceni zastupnik
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

ford_tranzit
Poruka: 19
Član foruma od: sreda, 10. mar. 2010. u 01:45h

Poruka od ford_tranzit » sreda, 27. jul 2011. u 04:28h

Hvala na odgovoru Dragomire, nije bos pumpa danas sam pronasao kvar u pitanju je bio filter nafte koji sam skinuo i prosuo naftu a pola filtera je bilo vode i trunja isprao sam ga naftom vratio i lampa se odmah ugasila a kombi ide ko besan.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » sreda, 27. jul 2011. u 07:18h

Ako nastavis sa takvom naftom bice sledeci put posto je to veoma osetljiva pumpa
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“