Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Gasi se turbina - 1.8TDCi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
bkrmar
Poruka: 110
Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h

Gasi se turbina - 1.8TDCi

Poruka od bkrmar » ponedeljak, 18. jul 2011. u 15:03h

Drugari, imam problem.
Vec par puta mi se desava da se iznenada cuje piskav zvuk iz predela motora (zvuk turbine). Dok se cuje taj zvuk, turbina ne radi. Kada dam jaci gas auto krece da poskakuje i stuca. Tako pisti jedno minut i onda prestane - turbina tada radi. Nema gresaka, niti se upalila bilo koja lampica. Da li je mozda regulator pritiska turbine problem?
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.

bkrmar

Re: Gasi se turbina - 1.8TDCi

Poruka od bkrmar » sreda, 10. avg. 2011. u 19:13h

Izvinite sto dizem temu iz mrtvih ali opet mi se danas desilo isto... Pomagajte! :'(
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.

speed
Poruka: 42
Član foruma od: subota, 25. jun 2011. u 22:03h

Poruka od speed » četvrtak, 11. avg. 2011. u 02:09h

servis, takve probleme je bolje ne rješavati preko foruma, jer dok ti čekaš odgovor nešta će se gadno desiti, a može biti svašta pa je teško po nekom subjektivnom opisu išta reći
Women drivers = Urban IED's

riddick
Poruka: 364
Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h

Poruka od riddick » četvrtak, 11. avg. 2011. u 13:05h

provjeri crijeva od interkulera i od turbine da nisu negdje napukla ili da selne nisu dovoljno pritegnute
Endura DE

bkrmar

Poruka od bkrmar » petak, 12. avg. 2011. u 04:05h

Nazalost sva creva su citava i selne stegnute... Kada radi u leru, cuje se neko pucketanje iz predela EGR (koji je blokiran)... da ne davim, ici kod Dragomira ovih dana...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“