Focus 1.8tdci potrebna pomoc
Moderator: Dragomir
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Focus 1.8tdci potrebna pomoc
Burazer ima fokusa 1.8 tdci 2002 i od skoro mu se javio problem.Na tabli se upalila zuta lampica(grejac),auto nece preko 3000 obrtaja,dugo vergla. dimi na auspuh ocaj zivi.Malo pre smo doterali auto od majstora. Kaze da je skidao dizne kaze da ima dosta opiljaka(spona) i da zato nece da ide.Zbog cega se to desava.. 

-
- Poruka: 10
- Član foruma od: četvrtak, 26. avg. 2010. u 11:04h
Re: Focus 1.8tdci potrebna pomoc
Meni se to isto desilo pre jedno 6 meseci.Verovatno zbog loseg goriva.Morao sam da radim dizne (kodirane) i pumpu za gorivo.Mogu ti samo reci da sam odlepio kad sam cuo koliko kosta popravka 

- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Znaci katastrofa
decko je pre mesec dana kupio auto.Kolko te je kostala popravka??

-
- Poruka: 10
- Član foruma od: četvrtak, 26. avg. 2010. u 11:04h
Servisiranje dizni,pumpe,ciscenje rezervoara,nov filter = 1150 evra 

- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
zar nije jeftinije voziti majbaha?????????igor021 piše:Servisiranje dizni,pumpe,ciscenje rezervoara,nov filter = 1150 evra

- Mosha
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 21:39h
- Kontakt:
Moze biti da je drugi problem koji te nece naterati da prodas neki organ da bi popravio auto, npr: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... mi#p117089.
Tu je prica o slicnom problemu, a koliko se secam (nemoj me drzati za rec) citao sam ranije da slican problem koji isto karakterise paljenje lampice grejaca i "umiranje" motora izaziva spadanje nekog dzeka sa senzora radilice. Kopaj malo po forumu kad imas vremena sigurno je vec bilo reci o tome.
Tu je prica o slicnom problemu, a koliko se secam (nemoj me drzati za rec) citao sam ranije da slican problem koji isto karakterise paljenje lampice grejaca i "umiranje" motora izaziva spadanje nekog dzeka sa senzora radilice. Kopaj malo po forumu kad imas vremena sigurno je vec bilo reci o tome.
- bkrmar
- Poruka: 110
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h
Ti opiljci su od pumpe visokog pritiska. Taj auto je cesto bio vozen na rezervi sto je ostetilo pumpu. Nazalost, mislim da mu ne gine remont pumpe i dizni... 

I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.