crevo od filtera za vazduh
Moderator: Dragomir
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
crevo od filtera za vazduh
drugari treba mi ovo crevo od filtera za vazduh , jel znate gde moze da se nadje to negde po nis ili okolina nisa , i koja bi mu bila cena ?
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
Re: crevo od filtera za vazduh
svaba auto-surdulica..017-813-177, nazovi pitaj. ako nema porucuju, za 1 dan stize...ili str ford- leskovac 016282184
- bozicboki91
vazi , hvala...videcu ako ne nadjem na drugo mesto zovem njih...
- bozicboki91
jel moze ovo crevo od neka druga kola da se uklopi ili mora bas to posebno za fiestu ?
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
aj da ne otvaram temu... u krusevcu nigde da nadjem... ima li neko predstavu gde ima ovo da se kupi online ?

treba mi za cold air intake... ili kako se vec zove... posto meni vazduh uzima ispod haube a postoji rupa kroz koju moze direktno da usisava vazduh od napred pa bih da stavim tako
treba mi za cold air intake... ili kako se vec zove... posto meni vazduh uzima ispod haube a postoji rupa kroz koju moze direktno da usisava vazduh od napred pa bih da stavim tako
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Pa kupi crevo od aspiratora,deluje mi kao da je identicno...Shomy_ksh piše:aj da ne otvaram temu... u krusevcu nigde da nadjem... ima li neko predstavu gde ima ovo da se kupi online ?

- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Koliko moze kostati ceo "cold air intake" ilitiga usis hladnog zavduha
kako smesno zvuci na srpskom. Znaci cev, filter, adapter i da to lici kvalitetno. Takodje, ima li neko iskustva sa duplim filterom vazduha i imali smisla za tim?