mondeo se sam zaključao
Moderator: Dragomir
- turbodiesel
- Poruka: 5
- Član foruma od: nedelja, 31. jan. 2010. u 16:02h
mondeo se sam zaključao
Prije nekoliko dana sam na brzinu izašao iz auta da nešto kupim i ostavio ga upaljenog, vratio sam se nakon 30 sekundi ali auto je bilo zaključano (ključ u bravi auto radi). Uspio sam da otključam gepek (jedva) rezervnim ključem i uvučem se unutra i otvorim auto. Da li je neko imao sličan problem ili možda zna u čemu je štos? Auto je mondeo 2.0 tdci 96kw iz 2002.g.
Unaprijed zahvalan.
Unaprijed zahvalan.
- zelimir
- Poruka: 85
- Član foruma od: nedelja, 3. maj 2009. u 00:53h
Re: mondeo se sam zaključao
Ja imao sličan problem ali nikada nisam uspeo da otkrijem zašto brljavi elektronika,jedino što sam zapazio da se to dogadja samo kad je temperatura u minusu.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Neki mikro prekidac u bravi baguje
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
AJOJ PRIJATELJU,pa i meni se to desilo po kisi i na prepunom parkingu a rezervni kljucevi naravno bili su mi daleko.Pola sata motor radi a parkirani ljudi oko mene psuju sve po spisku..
Spoljna temperatura je bila oko 5-10 C
Doduse nemam Mondea vec Fokusa al to mu je to
Spoljna temperatura je bila oko 5-10 C
Doduse nemam Mondea vec Fokusa al to mu je to
- bo.
- Poruka: 1043
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h
I na mom Mondeu se sama zaključala vrata.
Žena bila kod sestre i jedna je zatvorila zadnja desna vrata, jedna gepek u isto vrijeme i auto se zaključao a ključ u bravi.
Još gore od svega što je mali (8 mjeseci) ostao u autu, a ljeto.. Sreća bilo popodne pa nije bilo jako sunce. Morali provaliti unutra.
To mi je bio jedini slučaj otkad ga imam da se sam zaključao.
Žena bila kod sestre i jedna je zatvorila zadnja desna vrata, jedna gepek u isto vrijeme i auto se zaključao a ključ u bravi.
Još gore od svega što je mali (8 mjeseci) ostao u autu, a ljeto.. Sreća bilo popodne pa nije bilo jako sunce. Morali provaliti unutra.
To mi je bio jedini slučaj otkad ga imam da se sam zaključao.
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
I meni se na Mondeu MK3 zabagovala vrata! Isto upaljen, isto minus napolju. Kljucevi daleko... obijas rodjena kola!