Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

problem sa karburatorom na mk4 89

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
rasina
Poruka: 3
Član foruma od: ponedeljak, 22. nov. 2010. u 20:44h

problem sa karburatorom na mk4 89

Poruka od rasina » sreda, 16. mar. 2011. u 20:09h

Problem je sledeci:zamenio sam filter vazduha i tom prilikom sam primetio da je karburator jako prljav jer je iber lauf nabacivao ulje na njega oterao sam ga kod majstora da ga ocisti i izvede crevo od iber laufa napolje i od tada nece da ide bez sauka trza na prvih par santimetara gasa dok neprobije pa onda vuce ali ne kao pre ciscenja,neznam sta je jer nije mi logicno da je onako prljav isao bolje nego ociscen,majstor kaze da ga je samo oprao i da na njemu nema nista za stelovanje,inace karurator je weber dvogrli za eskort 1.3 89'god

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Re: problem sa karburatorom na mk4 89

Poruka od Dusan64 » sreda, 16. mar. 2011. u 20:18h

Naravno da ima stelovanje.. Imas iza veliki sraf da mu stelujes ler,ali ko zna sta je on njemu uradio..mozda ga je samo izduvao i zaprljao dizne..

rasina

Poruka od rasina » sreda, 16. mar. 2011. u 20:37h

kaze da ga je prao u kiselini i procistio dizne i izduvao,a za stelovanje kaze da ima taj tockic za ler ali nema unutra za vazduh ili za smesu ja se bas ne razumem i ima dva vakuma ali oni funkcionisu

rasina

Poruka od rasina » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 11:34h

jel moguce da ga zeza servo posto se nekad cuje kao da sisti vzduh kad ugasim kola?

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Poruka od goja » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 13:27h

naravno da moze,ako sisti vazduh znaci da ga uvlaci tuda...iliti,sto bi rekli ''fals vazduh''...
nadji gdje sisti,da li na crijevu od serva do usisne grane ili na servu,oko cilindra...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“