e ovako dok nerjesim reostat da predstavim drugi problem naime auto je mondeo 1994god 2.0 16v stajao je godinu ipo skoro i sve je radilo ali prije 6 dana upalila se lampica od abs-a i od sistema protiv prolkizavanja,ako iko zna dje se i sta nalazi na ovom autu da mi kaze da provjerim,cito sam po nekim starnim forumuma kazu moguce je da suse senzori zaprljali,e sad djaba mi to ja neznam ni kako izgleda senzor ni dje tacno stoji tj znam da je kod tocka i da pomocu nekih magneta radi nesta

,pa su mi drugari odavde rekli da pogledam neko kablo sto ide kroz zadnju viljusku i kopca se u tocak mozda se ono iskopcalo ali opet neznam kako to da uradim ja se zavlacio vidio sam neko kablo al dal treba tocak da skinem pa da vidim,molim svi koji znaju nesta o ovom autu da mi kazu dje su senzori,kako izgledaju,kako da ih ocistim,sta da pogledam itd,ja sam uvjek bio sto moze majstor mogu i ja sto nemogu ja moze majstor

e da ponekad u toku voznje se ugase lampice al to traje mozda dva sekunda i opet se upale