Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

upalila lampica od abs -a i sistema protiv proklizavanja

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
kale
Poruka: 106
Član foruma od: subota, 19. feb. 2011. u 20:37h

upalila lampica od abs -a i sistema protiv proklizavanja

Poruka od kale » sreda, 2. mar. 2011. u 19:41h

e ovako dok nerjesim reostat da predstavim drugi problem naime auto je mondeo 1994god 2.0 16v stajao je godinu ipo skoro i sve je radilo ali prije 6 dana upalila se lampica od abs-a i od sistema protiv prolkizavanja,ako iko zna dje se i sta nalazi na ovom autu da mi kaze da provjerim,cito sam po nekim starnim forumuma kazu moguce je da suse senzori zaprljali,e sad djaba mi to ja neznam ni kako izgleda senzor ni dje tacno stoji tj znam da je kod tocka i da pomocu nekih magneta radi nesta :/ ,pa su mi drugari odavde rekli da pogledam neko kablo sto ide kroz zadnju viljusku i kopca se u tocak mozda se ono iskopcalo ali opet neznam kako to da uradim ja se zavlacio vidio sam neko kablo al dal treba tocak da skinem pa da vidim,molim svi koji znaju nesta o ovom autu da mi kazu dje su senzori,kako izgledaju,kako da ih ocistim,sta da pogledam itd,ja sam uvjek bio sto moze majstor mogu i ja sto nemogu ja moze majstor :) e da ponekad u toku voznje se ugase lampice al to traje mozda dva sekunda i opet se upale

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: upalila lampica od abs -a i sistema protiv proklizavanja

Poruka od 911s [SK] » sreda, 2. mar. 2011. u 20:58h

Prijatelju, da li kod tebe ima neki električar koji bi mogao da tvoj auto priključi na dijagnostiku?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

kale

Poruka od kale » sreda, 2. mar. 2011. u 21:10h

a ima al reko da vidim mogu li sta ja,sumnjam da je nesto u prekidu on kad prikljuci reci ce mu da menoze da ostvari vezu sa abs-om

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 2. mar. 2011. u 21:12h

Ne nego će mu reći koji senzor ne valja, ili da li pumpa na valja, ili nešto treće.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

kale

Poruka od kale » sreda, 2. mar. 2011. u 21:49h

thumbsuph hvala drug,aj tamo dje reostat pomagaj

kale

Poruka od kale » subota, 5. mar. 2011. u 20:46h

evo ovaj problem nesto danas ,brat kad je iso nedje malopre kaze izletio mu neki bolid i on na kocnicu da ga neudari kad kaze upali se abs i ugasise se lampice od abs-a i od sistema protiv proklizavanja i evo ugasene su i dalje i radi abs i sistem protiv klizanja :) ,sta li bi ovo moglo biti? prljavo nedje nesta garant pa nema dobar kontakt

zolee
Poruka: 523
Član foruma od: sreda, 30. dec. 2009. u 23:20h

Poruka od zolee » utorak, 8. mar. 2011. u 20:57h

Desava se. Meni pre neki dan recimo. Proleteo kroz baru i upalila se lampica od ABS-a. U toku voznje sam ugasio auto i upalio ga i sve ok. To sam naucio jos Astru kada sam imao. Uleti mu valjda neka prljvastvina, ugasim ga upalim i sve ok.

kale

Poruka od kale » utorak, 8. mar. 2011. u 23:12h

evo meni juce se opet upalile i od abs-a i od proklizavnjanja mada to je povezano nekako pa cim se jedno upali pali se i drugo,prljavo nesta garant probacu da skinem tockove pa da vidim moze li se sta ocistiti

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“