Prao sam motor naftom, i cekao dobro da se ocijedi i onda sipao ulje. I evo nakon 1000 kilometara idalje mi je ulje iste boje kao kad sam ga nauso, nece da ga oboji. A na mjeracu izlaze kapljice ulja

Moderator: Dragomir
Oprosti što upadam u temu ali evo jedno pitanje da neotvaram novu bezveze?!!adnan89 piše: Prao sam motor naftom, i cekao dobro da se ocijedi i onda sipao ulje. I evo nakon 1000 kilometara idalje mi je ulje iste boje kao kad sam ga nauso, nece da ga oboji. A na mjeracu izlaze kapljice ulja
probaj i slobodno trazi drugi motor da ugradisbranuschi piše:Oprosti što upadam u temu ali evo jedno pitanje da neotvaram novu bezveze?!!adnan89 piše: Prao sam motor naftom, i cekao dobro da se ocijedi i onda sipao ulje. I evo nakon 1000 kilometara idalje mi je ulje iste boje kao kad sam ga nauso, nece da ga oboji. A na mjeracu izlaze kapljice ulja
Pranje motora s naftom znači izlijemo staro ulje i ulijemo naftu i upalimo motor na 20-30min da radi na leru dali je ovo preporučljivo radit za čišćenje (pranje motor)a od nataloženih masnoća i ulja??? I može li se ovom metodom naškodit motoru???
Tu sam metodu našao negdje na internetu neki kažu da to funkcionira i da neškodi motoru a ja sam malo skeptičan? Konkretno to bih probao na Fiesti 1.3EFI 96.g. pošto mi se na poklopcu i ispod njega nataložilo dosta masnoće? I dali dobivam time što??
Van piše: ...за све те буђаве фордове