Moderator: Dragomir
ne znam dal gresis al meni se pali.... palio sam na -12 i da ne poverujes koliko hladi dobrodule0911 piše:Klima se ne pali uopste kad je napolju ovako hladno, koliko ja znam valjda ispod 4C se ne pali, neka me neko ispravi ako gresim.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
djole3113 piše:Moze da bude na samom prekidacu gde se klima ukljucuje,imao sam takav kvar na fiesti.Dakle,sve se ukljuci,gori lampica,cuje se kompresor ali auto ne hladi(u mom slucaju samo je grejao).Zapravo,signal ne ide tamo gde treba.Kupljena polovna cela tabla sa prekidacima polovna 25 evra i problem resen.E sad ne znam da li sam ti objasnio dobro ali pogledaj radi li ti hladjenje bez ukljucivanja klime za pocetak
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam