zamena termostata
Moderator: Dragomir
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
zamena termostata
Moj Focus slabo drzi temperaturu na otvorenom putu, u gradu je sve ok, ali na otvorenom pada na min., do du se grejanje imam, ali bi da zamenim termostat.
Ovo je naravno stara tema, ali me vise zanima koliko je komplikovano to izvesti, dakle da li je pristupacan za zamenu?
Focus, ztec, 1.6, 16v!
Ovo je naravno stara tema, ali me vise zanima koliko je komplikovano to izvesti, dakle da li je pristupacan za zamenu?
Focus, ztec, 1.6, 16v!
- adnan89
- Poruka: 349
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h
Re: zamena termostata
cim ne znas gdje je bolje ne mijenjaj, vozi majstoru i za 10-15€ ce ti zamijeniti i gotova stvar. sta ces da slomis delko, ili sjebes saraf? ili ne namazes dobro dih masom pa pocne ti tu curiti i gubiti vodu? poslusaj me
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- oristic
hvala, termostat zamenjen, nikakav problem, sad kazaljka stoji nakon 2 min voznje ukucana za sredinu i ne mrda!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Koji si termostat stavio? Ja sam promenio tri dok nisam stavio original Ford
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- oristic
kupio sam u Grandu, 1001 din. Za focusa 2002., toliko je i neki bez veze u radnji!
Naravno, pitao sma i za ugradnju, cena je 2000 din - takodje preterano za pola sata posla, bukvalno! Jeste da se skida i alternator i linijski kais, ali to sve brzo ide!
Naravno, pitao sma i za ugradnju, cena je 2000 din - takodje preterano za pola sata posla, bukvalno! Jeste da se skida i alternator i linijski kais, ali to sve brzo ide!