Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford focus 1,8 TDDI 2001.

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
JahaTuzla
Poruka: 25
Član foruma od: petak, 8. okt. 2010. u 20:29h

Ford focus 1,8 TDDI 2001.

Poruka od JahaTuzla » četvrtak, 21. okt. 2010. u 22:45h

Auto palilo sve u redu na pola kljuca, vratim se sa posla ostavim par sati kad sam probao da upalim on samo vergla i nista bijeli dim nazad iz auspuha pokusao ponovo opet vergla al nista da bi treci put opet verglao malo duze i upali, ide kao da se nista nije desilo, stanem ugasim ga upali na pola kljuca, malo radio ugasio ga nakon pola sata sat ponovo upalim na pola kljuca i krenem stanem malo da bi izasao na glavnu cestu kad primjetim da mi kazaljka obrtaja sama raste, krenem u vožnji pritisnem kvacilo a kazaljka obrtaja ne spada sa 1200 i 1100, pokusam malo podici papucicu gasa i onda spadne na 900 obrtaja al cim krenem i dam gas opet isto.Radio sam pumpu u Sabcu pregledali je sve u redu, zamjenili elektroniku bos pumpe jer se gasio u voznji, sve je bilo u redu 4 dana i onda mi se ovo desi. Takodje sam papucicu gasa mjenjao prosle godine. Sta bi moglo biti.

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: Ford focus 1,8 TDDI 2001.

Poruka od Neša » petak, 22. okt. 2010. u 00:00h

A sistem ubrizgavanja da ne vuce negde vazduh? To su mehanicki problemi koji mi padaju na pamet ali posto je neko vec radio svasta na motoru,taj treba i da resi problem
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“