fiesta 2000, 1.8d - alnaser
Moderator: Dragomir
- pedjascorpio
- Poruka: 11
- Član foruma od: subota, 13. feb. 2010. u 20:25h
fiesta 2000, 1.8d - alnaser
Pozdrav ljudi...
Upalim auto, pomerim ga sa sunca posle desetak minuta nece da zavergla, samo krci a lampice i kazaljke na kontrolnoj tabli mi polude. 100% nesto nije u redu s alnaserom posto uopste nece da zavergla, ali me zbunjuje ludilo na kontrolnoj tabli dok pokusavam da upalim... Probao sam 5-6 puta vidim nece... Imate li nesto pametno na ovu temu?
Upalim auto, pomerim ga sa sunca posle desetak minuta nece da zavergla, samo krci a lampice i kazaljke na kontrolnoj tabli mi polude. 100% nesto nije u redu s alnaserom posto uopste nece da zavergla, ali me zbunjuje ludilo na kontrolnoj tabli dok pokusavam da upalim... Probao sam 5-6 puta vidim nece... Imate li nesto pametno na ovu temu?
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: fiesta 2000, 1.8d - alnaser
Jedino sta mi pada na pamet je da alnaser povuce mnogo struje ili prespaja negde na masu,pa onda sve ostalo pobrljavi.
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
moze biti najprostije,pogledaj kleme...
uzgred, Anlaser ne Alnaser... nastalo od njemacke rijeci anlassen/pocetak,start... uglavnom ljudi grese po ovom pitanju
uzgred, Anlaser ne Alnaser... nastalo od njemacke rijeci anlassen/pocetak,start... uglavnom ljudi grese po ovom pitanju
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
- pedjascorpio
Izgleda da je Nesa u pravu... Akumulator kaput.
Upalio sam ga jutros na kablove najnormalnije... provozao ga 5 km... ugasio ,odmah probao da ga upalim, kao da ej krenuo da zavergla i odmah poceo da krci i blinka... Malo mi je cudno da tokom voznje nije nimalo napunio akumulator!?
A to alnaser - anlaser nikad necu zapamtiti...
Upalio sam ga jutros na kablove najnormalnije... provozao ga 5 km... ugasio ,odmah probao da ga upalim, kao da ej krenuo da zavergla i odmah poceo da krci i blinka... Malo mi je cudno da tokom voznje nije nimalo napunio akumulator!?
A to alnaser - anlaser nikad necu zapamtiti...
- pedjascorpio
Bravo majstore... problem resen.Nesa piše:Akumulator kaput